Fenix
Nego! 🙂
Imam skoro 9h i za sve koji su zainteresirani igra se može za jako jeftine novce nabaviti sa Humble Bundle u ovomjesečnom Choice bundleu za 10 eura ili koliko već!
Na početku nisam imao nikakvo mišljenje o igri tj nije me ni privlačila a niti odbijala, no ispala je pravi dragulj koji je malo manji od 3GB! Ima čini mi se 4 klase koje su jako dobro optimizirane jedne sa drugim i svaka klasa ima svoj posebni gadget i arsenal oružja koje se mogu nadograditi. Gunplay je fantastičan i neprijatelji su dosta dobro napravljeni s obzirom da vjerujem da nisam sve do sada vidio. Ima par različitih aktivnosti tj misija no svaka se odvija na različitoj mapi pošto se uvijek generira nešto drukčije, jedino okoliš tj. tip okoliša ostaje isti (flora, pustinja, led itd.).
Fora stvar mi je što je sve uništivo i ništa nije izvan dohvata bez obzira na koju klasu koristio. Pored samih misija imaš i glavnu misiju sa određenim hubovima za upgrade oružja, pasivnih i aktivnih perkova kao i hub za kupovanje kozmetika preko novaca i minerala koje skupiš u igri - nisam primjetio da se išta može kupiti ili platiti pravim novcima unutar cosmetik stabla iako postoje DLC-ovi sa raznim skinovima koje jesu upravo i to, dakle ne daju ništa više nego skin niti ne dobivaš nikakvu nepoštenu prednost prema drugima. Kako god svakako odlična igra za puknuti par partija sa ekipom bez ikakvih ekstra frustracija.