Fenix sa ženom, ali nebitno
Bitno je. Više od svega.
Ekipu vodiš na tri odličnosti - želiš odličnu klopu, odličnu cugu i odličnu atmosferu. Znači velik izbor piva, ukusna hrana i da se super osjećate i provodite. Bitno je da nije glasna glazba, da su svi siti, da se okrene više rundi i da se fino ispričate.
Žena je dama i ne možeš ju odvesti u lokalnu pizzeriju ili burgeraj. Koliko god ona kaže da nije bitno, je, jer to pokazuje više o tebi, odnosno onome koji vodi kao seljačini, nego o njenoj pristojnosti i skromnosti. Kad ideš na večeru, želiš da vas se tretira s poštovanjem, sa zainteresiranosti za gosta i za njihovu znatiželju, te da sve ima potrebnu dozu finoće.
Ja recimo ne bih nikad ništa pojeo u Duksi, jer mi je odbojno to šta sam vidio. Kad pogledam pizze i vidim "Na ovu Dado otkida" ili "Ostalo mi je taj dan u fridžu", mogu jedino zatvoriti kartu, zahvaliti konobaru i otići u neku drugu pizzeriu. Dovoljno poštujem sve osobe za stolom i sebe, da si ne dozvolim da jedem u nečijoj kretenskoj internoj fori. Isto ne bih nikad jeo u pizzeriji kojoj je selling point da imaju najveće pizze ili sličan oblik krkanluka.
Što se tiče preporuka, ženu odvedi u Public. Blizu tebe je i izvana ne bi nikad rekao da imaju tako vrhunsku klopu unutra. Praktički su preuzeli titulu najbolje pizze na zapadu grada otkako je zatvorena O'Hara. A i druga klopa im je vrhunska.
Ako ti se ide zericu dalje, odličan je i restoran PapaMo blizu aerodroma. Cijela karta je odlična. Imaju baš neobičan pristup pizzama, ali vrhunski.
Ekipu odvedi u Mrs. Fogg ili u Bastu na Jarun.