Tuhy Isuse… bože…. 4. sezona je bila nešto najemocionalnije ikad. Mislim da će ovdje suze teći u potocima. Ide rewatch tamo u listopadu. Edit: jbtmti, meni na trailer pune oči suza 😁😁... Predobar edit i odabir glazbe
Brijac Napokon da i ovo završi, prva-druga sezona oke, ovo dalje razvodnjeno, a i imam osjećaj da traje već 15 godina. Na ovo razdvajanje sezona u dva dijela im se isto poserem.
Zero Rly? Trebaju prestati s tim onda. Kako god, vrh trailer, pogledat će se i privesti kraju s guštom.
resident_evil Sviđa mi se trailer iako me živcira što se toliko odužilo od prve sezone. Poredak bi mi bio 1, 4, 2, 3.
JoelDrake Ovako bi trebalo: Stranger Things 5 premieres with Volume 1 (Episodes 1-4) on Nov. 26, followed by Volume 2 (Episodes 5-7) on Christmas, and the Finale (Episode 8) on New Year's Eve
Tuhy Pune oči suza Part 2. Upravo rewatcham sve ispočetka, na sredini sam prve. Taman ću bit spreman za ovo da me pokopa do kraja.
renda Tuhy epic as fuuuuck, bit ce svega, barem dvoje mrtvih ocekujem od glavne ekipe, end of an era 🙁 jedva cekam
Tuhy A ne, ne gledam više ništa. Imam još 4 epizode zadnje sezone, zadnja 3 tjedna sam pogledo sve i bio je prokleti gušt. U zadnju sezonu ulazim pripremljen kak treba.