• Gaming Vijesti
  • Došao je Return to Monkey Island gameplay, a gameri su opet pokazali kakva smeća mogu biti

Vratiti kucanstva sa vise generacija u istom, gdje dijete nece biti prepusteno samo sebi sa mobitelom i tabletom u ruci, dok roditelji u kasne vecernje sate dolaze kuci, bez vremena i volje za osnovni odgoj.

Nagrade stvarima kako bi doslovno "kupili" vrijeme i djetetovu ljubav, dovode do ovakvih derista kojima je zivotni moto "I want it all and I want it now".

Nisam čitao te uvredljive komentare…ali članak gdje vi vrijeđate te iste osobe je u krajnju ruku neprofesionalno. Dal je netko "idiot" ili "kreten" jer piše u negativnom tonu ili još bolje da su "smeća" wtf? Malo kulture nebi škodilo od strane autora. Ovo ko da je pisao maminjo koji je ljut na cijeli svijet.

Jel svaka kritika odmah i uvreda?Samo mimozicama.Igra ima grafički stil kao Deathspank,koja je također odlična igra.

Art style je lijep, al nemrem reć da je bio dobra odluka.

Trebali su zadržat art style remakeova koji je savršeno sačuvao duh originala, a opet je bio predivan.

Al način na koji ljudi komuniciraju online je u najmanju ruku jadan. Nije ni čudo da normie ekipa gleda na gamere ko na hrpetinu alt-right idiota kad se razbacuju uvredama poput cucka i ne znam kaj.

Meni je novi stil preobičan, previše sličan drugima. Remakeovi su bili mega. BTW, jedan sam od ponosnih gamera koji su odigrali cijeli serijal.

wooddiebone je, lijep je i fora ali nista ne moze zamjeniti rucno crtanje iz Monkey Island 3. Trojka je meni najdrazi i najbolji nastavak u serijalu

doctorfreak Dal je netko "idiot" ili "kreten" jer piše u negativnom tonu ili još bolje da su "smeća" wtf?

Ako govori stvari poput "Fix your awful artstyle, godamn no-taste cuck", onda da. Idiot je.

Fico Ma ja sam ti uvijek bečka škola…i smatram da bezobraznim pojedincima jedino možeš kontrirati sa obrnutim načinom komunikacije…

btw fico barem se ti ovdje najviše zalažeš za finu komunikaciju…želim vam rec da se može i finije definirati takav kadar osoba…ipak ove članke čitaju i maloljetnici…i nepotrebni su ovakvi opisi…fakat zvuči ružno…

9 dana kasnije