voltriz TITANXIS E nevjerovatno, ne znam gdje is ovo iskopao ali sa ovom sa bio 3 mjeseca. Adine ona je iz tvog kantona. I to da je Titan postavi, znaci fakat nesto nije uredu samnom.
zontra Navikli smo na Titanove upitne slike, tako da kad stavi nešto kvalitetno, izgleda kao najljepša žena na svijetu.
Raziel Moj Titane, ti kad nešto i dobro objaviš, ja gledam sa povećanom dozom rizika, jer mi automatski nešto govori da sa tom ženskom nešto nije u redu.
TITANXIS Raziel Budi bez brige jer sve su provjerene fimelke ak misliš da su transići. Fotošopanje ne mogu isključit jer to je uobičajeni final touch svake slike na internetu.
TITANXIS voltriz Zgodna bosanka ha? Objavit ću tako malo pomalo sve vaše bivše koje niste dugo već vidjeli a FFA je ko pandorina škatula 😆
Raziel voltriz Ako mogu dobro prepoznati, a nisam je dugo vidio, ovo je Jahićka? Ima sisu za 10, to joj dajem. A nije ni blizu uživo ovako dobra kao na slikama što je. To bi ti najbolje trebao znati.
voltriz Haha da, istina, E.J. Ali nemoj me jos dalje kopat, nije gabor uzivo ispade da je samo jos jedna u nizu od Titanovih