Flipper foggy a ima 5-6 naslova koje ću igrati, a ne mogu ih stići završiti za mjesec. Pa mi bolje onda za gotovo pola godine dati oko €23. Vidjet ćemo sto će biti do kraja 11. mjeseca, ali sumnjam da će se drastičnije popraviti. Također sam mislio kupiti Stray, a on dolazi na Premium pa mi se i “isplati” nadogradnja.
FashionFatalisHunter Mene je izaslo 109 kn do 2.10. nadogradnja, taman da odigram što me zanima a kasnije što bude
Flipper SONY SONY SONY! Daklem, PS+ pretplata mi je izlazila 24. 11., a sad sam dobio mail da mi Premium izlazi 8. 12. ☺️ Hvala Sony, bolji si od žene.
darkfenix 70kn dao za 2mjeseca Premiuma, cisto da hvatam trofeje u Ape Escapeu, i jos pokojim PSONE igrama...
darkfenix Ok, priznajem da sam razocaran malo...mislio sam da cu Afriku napokon odigrat( nedam jbnih 150-200eura za nju, koliko se cijene krecu) jel sam je vidio za americko trziste..kad ono drek, nema je na popisu, takodje F.E.A.R nema trofeja,meh...
Miro darkfenix O nisan zna da je tako skocila cijena, onda san pogodija sa kupnjom igre kad samo moran naci di san je stavija
Miro darkfenix Nisan jos nista prodava na ebayu nikako krenuti neman volje zajebavati se sa slanjem vani