deathwish pazi se, ako imas bradu dobit ces jos jednu od manliness

Imam podbradak ako se to računa Ha-Ha-Ha

Isusti, premoćno..

Hoću ovo igrat, al stvarno nemam kam ugurat. Nekih mjesec dana zakašnjenja će bit.

I konzola i (posebno) joystick…

Jel ovaj predownload vridi samo za Deluxe? Jucer sam pokusava standard verziju al mi neda

escoban

Ako je tako onda da, meni kaže sutra u 13:00 bude igrivo.

chono rekao je da igra fantastilčna bombastična i sve najjače ali ima veliki minus u tome koliko ima kontenta. i sa time da njega nije smetalo jel voli grindati postoje ljudi kojima se neće to sviđati. kampanja 6 sati.

S takvom kampanjom to bih mogao ugurati uz TLoU 2 prelazak dok se zasitim mračnih hodnika i clickera.

escoban

Haha nisi daleko bio od istine. 45 kad se zakuha, inače 60 međutim grafika i teksture su baš na najmanje što može biti. Jako zabavna igra inače, ima dobar kombat i parry mehanike. Sada čekam frenda da skupa igramo pa ću vidjeti onda performanse kad su dvije osobe u igri.

resident_evil Main story 7 i pol sati, main+extra 9 i pol sati i completionist ( 100% ) gdje je potrebno više prelazaka 22 sata

StarFox_N ako je ovo sa How Long to Beat uzmi to s velikom rezervom jer u 99% slucajeva fulaju pun kurac.