Flipper Mislim da nas čeka odlična igra. Dojmovi igrača koji su igrali su super pozitivni. Evo novi gameplay: ŠilUp Mene na Gearse podsjeća skroz što mi je ogroman plus.
Deadwalker Ne znam zašto ova igra ne dobiva više hypea, izgleda jebeno. Već je na Steam wishlisti, igrat će se day one. Prethodnika sam odigrao (koji mi je bio odličan), ovo izgleda još barem par koplja bolje.
prayer Cross-play na sve platforme i bez in-game shopa 😎 Upravo uzeo za PS5 Deluxe verziju sa Season Pass
prayer escoban A budemo vidjeli, uzeo sam onu fancy verziju od 100€ pa ću moći za 2 dana igrati. Mene najviše grebe za oci ovo up to 60 FPS što kažu…
prayer escoban Haha nisi daleko bio od istine. 45 kad se zakuha, inače 60 međutim grafika i teksture su baš na najmanje što može biti. Jako zabavna igra inače, ima dobar kombat i parry mehanike. Sada čekam frenda da skupa igramo pa ću vidjeti onda performanse kad su dvije osobe u igri.
prayer deathwish pazi se, ako imas bradu dobit ces jos jednu od manliness Imam podbradak ako se to računa
Tuhy Isusti, premoćno.. Hoću ovo igrat, al stvarno nemam kam ugurat. Nekih mjesec dana zakašnjenja će bit. I konzola i (posebno) joystick…