12 dana kasnije

Nakon updatea (na Pro 10GB) slika izgleda bolje, refleksije, rezolucija, boje, fps stabilan, speed mode (60fps):

solidmerlin

Ma dobro, glavno da nije solo mode. Nekako u zadnje vrijeme third person shootere sve više preferiram s npc-evima pa mi odmah na pamet padnu Gears of War, Binary Domain pa čak i Killzone 1 iako FPS, ali imao je odličan supporting team.

Tek sam sad skužio da si to ti solidmerlin sa GamePlay foruma. Welcome back 😃

Gearsi bez zaklona.

Odigrano na Pro patchu, fina rezolucija a fps negdje pada u animacijama i tranzicijama par puta. U borbi nisam primjetio padove. Borba je jako dobra samo je igra jednolicna. Kosa i lica marinaca su slabo urađeni.

Lokacije su lijepe a art dobar. Prica je onako slaba, gledao sam kroz ekran. Futuristicka igra sa srednjovjekovnom naracijom. Nedostaje animacija, koji filmski kadar i zanimljivih licnosti. Sve mi je to nekako ravna crta.

Solidna Igra za ubiti 13h. Ocjena 7/10

mjesec kasnije

Torgue ono kad turbo nerdy shit kao warhammer di imas likove tipa Corvus Corax I Inquisitor Obiwan Sherlock Clousseau.

su mainstream

Ferrus Manus, literally translate to Iron Hands

Iron Hands with iron hands who lead the Iron Hands who all get iron hands to honor Iron Hand's iron hands

20 dana kasnije

Ima se šta raditi!

mjesec kasnije