- Uređivano
Warhammer 40,000: Space Marine 2
A nis, uzima se
Teško je.
chono pogledaj review od forcea. Barem uvod.
fensisuperstar ne treba mi, kad mi se nesto svidi na prvu to uzmem
chono rekao je da igra fantastilčna bombastična i sve najjače ali ima veliki minus u tome koliko ima kontenta. i sa time da njega nije smetalo jel voli grindati postoje ljudi kojima se neće to sviđati. kampanja 6 sati.
fensisuperstar kampanja 6h, top!
Di si to pročitao? Koliko vidim svi govore oko 10-12h.
Izgleda da je preformance mode stabilan više manje.
S takvom kampanjom to bih mogao ugurati uz TLoU 2 prelazak dok se zasitim mračnih hodnika i clickera.
resident_evil forceov video. u introu je rekao
resident_evil Main story 7 i pol sati, main+extra 9 i pol sati i completionist ( 100% ) gdje je potrebno više prelazaka 22 sata
renda Na njihovoj stranici zadnjih nekoliko godina imam profil na kojoj si slažem playlistu.
Svaku igru koju sam odigrao trajala je otprilike koliko su napisali. Vremena su im bila jako precizna.
Naravno da mi se nije poklopilo vrijeme za jedan Elden Ring koji traje više od 100 sati i ima MP komponentu.
140k ljudi na stemu za earlyacces
Iz principa nisam tio uzet gold/ultimate edition ta early acces praksa je za k.
Ovo bi moga cak u 30fps modeu igrat
Ps5 verzija dropa nenormalno frameove
Ako netko treba ost adekvatan igri
Platina bas vrhunski izgleda.
Preporuka za igru, kampanja je malo kraca, ali tu je multi koji je pravi old school pvp bez puno pizdarija, iako bi im dobro dosla jos koja mapa, pve misije su isto top, na najtezem vrlo brzo kazne svaku gresku i gust je isprobavat razne buildove s kojima razvalis nesto sta te istamburalo prije.