chono rekao je da igra fantastilčna bombastična i sve najjače ali ima veliki minus u tome koliko ima kontenta. i sa time da njega nije smetalo jel voli grindati postoje ljudi kojima se neće to sviđati. kampanja 6 sati.

S takvom kampanjom to bih mogao ugurati uz TLoU 2 prelazak dok se zasitim mračnih hodnika i clickera.

escoban

Haha nisi daleko bio od istine. 45 kad se zakuha, inače 60 međutim grafika i teksture su baš na najmanje što može biti. Jako zabavna igra inače, ima dobar kombat i parry mehanike. Sada čekam frenda da skupa igramo pa ću vidjeti onda performanse kad su dvije osobe u igri.

resident_evil Main story 7 i pol sati, main+extra 9 i pol sati i completionist ( 100% ) gdje je potrebno više prelazaka 22 sata

StarFox_N ako je ovo sa How Long to Beat uzmi to s velikom rezervom jer u 99% slucajeva fulaju pun kurac.

renda Na njihovoj stranici zadnjih nekoliko godina imam profil na kojoj si slažem playlistu.

Svaku igru koju sam odigrao trajala je otprilike koliko su napisali. Vremena su im bila jako precizna.

Naravno da mi se nije poklopilo vrijeme za jedan Elden Ring koji traje više od 100 sati i ima MP komponentu.

140k ljudi na stemu za earlyacces

Iz principa nisam tio uzet gold/ultimate edition ta early acces praksa je za k.

Ovo bi moga cak u 30fps modeu igrat

Ps5 verzija dropa nenormalno frameove

For democra…Emperor!

Tactical klasa razvaljuje kad ju se digne

Platina bas vrhunski izgleda.

Preporuka za igru, kampanja je malo kraca, ali tu je multi koji je pravi old school pvp bez puno pizdarija, iako bi im dobro dosla jos koja mapa, pve misije su isto top, na najtezem vrlo brzo kazne svaku gresku i gust je isprobavat razne buildove s kojima razvalis nesto sta te istamburalo prije.