Sterlok Meni izgleda starija bez botoksa, a ne ružnija. Voštane lutkice su umjetne a ne lijepe a za poplavu takvog umjetnog izgleda zasluge snose mediji
wooddiebone Ovo bi fakat već bilo besramno da naprave. Ono kaj me zanima je otkud ovi screenshotovi. Nitko ne navodi izvore.
prayer wooddiebone Procurio je prije par mjeseci cijeli Wolverine online, čak ima igrivih EA buildova.
Fico Koliki kronicni nejeb moras biti da radis skandal iz analize izgleda nakupine piksela koji cine zenski lik? Koliko glup moras biti da padas na toliko jeftinu i prozirnu propagandu ljudi koji zaraduju na tudoj ljutnji tako da jednu firmu predstavljaju kao NSDAP? Ovo je sad stvarno na razini mentalne bolesti da postoje ljudi koji su toliko opsjednuti i zeljni ljutnje samo da mogu za svoje probleme kriviti druge.
prayer wooddiebone Možda su tek sada iskopali taj podatak? Nije dosta toga dekriptano iskreno. Neki dan sam vidio i dio Spider-Man 3 koji je dio tog leaka iako je naravno u jako early developmentu,
deathwish Od insomiaca očekujem minimalno ok igru, smao vjerojatno će nekak složiti da bu pg13 radi više prodaje. U dobrom mi je sjećanju ona wolverine igra iz ps3 ere di si praktički oceane krvi imao
deathwish escoban nisam uspio tocan info site, pisu "could be M rated" kaj znaci nista. Could be pegi 3 isto tak