Ima pravo biti 80 evra i isto tako imate pravo ne kupiti ga za taj iznos.

RickBarry Pa nemoj, ja cu radije dat za ovo 80eura nego za neki novi ubisoftov rpg ili neko drugo liveservice smece . Ocu prominit industriju sta nisam dao 70eura tim govnarima? Ne! jer ima dovoljno debila koji kupuju 🤷‍♂️ Vidit cemo kad relesaju igru jeli to nesto ala Mafia1 remake ili GTA trilogija , ali posto je to ND kojima je najgora igra Uncharted3 koji je opet 2 skale iznad konkurencije ja rado preorderam igru

Fanboyanje nekada stvarno ode predaleko. 🙂

Kad nemas argumente najbolje je rec fanboyizam

escoban Prvo moraš iznijeti argumente, a ne imati živčani slom jer je netko prozvao visoku cijenu igre.

escoban i onda dobijes BaW i RoS za sicu svojevremeno. Da je ovo tlou, half life, grim fandango i ina materina u jednom, opet je preskupo za remake/remaster.

ne samo kazem da pricate gluposti oko cijene sta je opravdano sta ne? Trziste je takvo kakvo je ko zeli kupit kupit ce ko nezeli nece .

chono Nije da imamo neki bluprint cijena za Remakove Mafia1 je bila oko 40eura ako se nevaram vidit cemo koliko ce kostat RE4.Ljudi ce sami odlucit koliko su volji platit iako ovaj RMK najvise cilja na nove igrace na PS5 i PC publiku

escoban Onda nitko više ne treba ikada pričati o igrama, cijenama, benzinu, iskustvima, hrani, bilo čemu. Sve diktira o presveto tržište i nema potrebe pričati. Ti si taj koji priča gluposti.

Ja sam se više od tebe raspisao o ovoj temi. Da je puna cijena 60€, mogli bismo i pričati jer je riječ o tome da se radilo na temeljima dvojke, a ne jedinice. Ovako je samo bezobrazluk naplatiti 80€ igru koja je 1:1 remake. Ozbiljno govoriš o Mafia remakeu i ovome, kao da su približno isti. Jedan je imao prerađenu radnju, posve nove glumce, iz ničega stvoren čitav grad, prerađene aute, drukčije napucavanje, u potpunosti drukčiji engine, drukčiju glazbu... Moram li dalje nabrajati? Ovo je 1:1 remake koji koristi dio starijih stvari poput mo-capa i dio novijih stvari preuzetih iz tehnologija dizajniranih za dvojku. RE4 neće biti 1:1 remake, to su rekli već pri najavi. Isto idu raditi promjene.

I opet, puna cijena od 60€ bi bila još i razumljiva. Ono što nije razumljivo je tu istu cijenu naplatiti postojanim vlasnicima i još gore, naplatiti 80€.

escoban i dalje preskupo. Da, Mafia je bila 39 eura na Steamu. Potpuni remake igre, iznovo napravljen cijeli grad, novi AI, nova grafika, likovi, glasovi i gluma. Opsegom daleko veci projekt od ovog u svakom smislu. Samim time si dao kontraargument sam sebi.
          Koliko god bila dobra igra, ovo je apsurdno skupo i preskupo.

escoban ? Ovo je ko voli neka izvoli , sta Sonya briga jesam li ja igrao PS3 i Remasterd verziju vjerovatno je ND više truda uložio u ovaj Remake nego 90% drugi studija sa svojim proljevima sta releasaju “opravdano” za 70eura .

Ovo je i dalje tehnički više remaster, nego li remake na koji su zalijepili price tag potpuno nove igre razvijane od nule. Problem je što će zahvaljujući liderima industrije poput Sonyja to postati standard za sve druge. Sony koliko god producira jebene igre, totalno se razbahtio ovu generaciju s politikom cijena. Razumijem ja da je inflacija, da su igre danas kudikamo kompleksnije, da treba omogućiti dividende dioničara i da igre nisu realno nešto bez čega čovjek ne može živjeti, no treba nekada reći ne ovakvim glupostima.

Deadwalker Neznam postoji li igdi definicija remakea i remastera , ali za mene je remaster kad samo dignu graficke postavke i performance ( kao da na PCu sa low dignes na ultra postavke i dodas 60fpsova) , dok je ovo igra koja je prebacena u novi nadogradeni engine i stim minja totalno grafiku i gameplay (po najavi NDa) sta opravdava ime Remake. To sta je sad nova cijena Sonyevi igri 80eura je druga prica,neznam jesu opce dali “obrazlozenje” zasto je sad +10 eura iako je sigurno neopravdano i supacki “give me money”potez nemos im nista isto kao i za 90% drugih proizvoda na svitu.

80€ za igru koja je remake nema veze sa zdravim razumom. Valjda jako ciljaju na to da im serija dobro prođe, a čak i da bude tako mislim da budu vrlo brzo spustili cijenu.

Za remaster sam dao 100 kn, mislim da će tako biti i ovdje. Nemam još ni PS5 jebemu.

Flipper Fala na tipu za akciju. Pašće preorder. Valjda ću se do tada zasititi Diablo Immortala.

Ovim tempom a ustvari sad grafika i tehnologija brže napreduju pa će za recimo nekih 4-5 g izaći remake od TLoU Part II kao izbildana i izblajhana igra. Nakon toga za 2-3 godine da bi bila u skladu sa novim rimejkom izaći će rimejk rimejka od TLoU 1. TLoU never dies. Kaj se mene tiče može, nek se samo kotač okreće.