Remake The Last of Usa nema pravo biti naslov od 80 eura
Kompanija koja je posljednjih 10-ak godina riskirala s novim IP-evima te igračima pružala visoku vrijednost za uloženi novac sada je prešla u novu fazu poslovanja – mužnju novca.
Kompanija koja je posljednjih 10-ak godina riskirala s novim IP-evima te igračima pružala visoku vrijednost za uloženi novac sada je prešla u novu fazu poslovanja – mužnju novca.
Za anale: "Nema dopuštenje za to" by FFA.
Banda pohlepna.Ne vrijedi više od 20€,max.30€.Pogotovo za nas sve koji smo kupili i PS3 i PS4 Remaster verziju.
De molim te nemoj pilit po živcima sa svojim komentarima i pretjerivanjima...
Zna da može izmusti toliko, jer toliko volimo tu igru
Ako sam ja, koji stvarno volim tu Last of Us i koji moram kupit neku igru čim ju prevrćem po rukama i slažem u vitrinu stal na loptu i reko da je ovo previše i da čekam neki jbni popust, onda može svatko.
Mislim da se ovo neće prodavat onak kak su oni zamislili.
Samo sa naslovom članka se slažem kao višestruki igrač te igre. Da sam novi igrač nebih imal niš protiv takve cifre ali opet bih čekal dodatno sniženje
Nijedan remake/remaster nema to pravo. Ma ni u pola cijene.
I nove igra koje izlaze su preskupe tako da remaster može biti više u dobrotvorne svrhe što se mene tiče.
Mislim da je opet stvar ukusa i preference.
Ja ću rađe dat za ovaj Remake kaj znam da valja nego da opet kupim nešto poput Outridersa
Nego , jesi uspio na kraju prodat Outriders
bosscorelli naravno da jesam. Miro uzeo za 80€.
pa oke..mogu oni trazit 80 eura....kad tad ce biti za 20 pa ce se potencijalno kupiti...
Mozda je ovo kompenzacija za prodajne rezultate dvojke.
Kako god, ceka se popust od 40+%
Ko daje drugim igrama pravo da budu 60/70 ili 80 eura ? Ovo je ko voli neka izvoli , sta Sonya briga jesam li ja igrao PS3 i Remasterd verziju vjerovatno je ND više truda uložio u ovaj Remake nego 90% drugi studija sa svojim proljevima sta releasaju "opravdano" za 70eura . Za mene najbolja igra ikad dobiva (po dosad viđenom) ogroman boost u grafici i animacijama + jedan od najbolji i zabavniji gameplaya (ako bude kao TLOU2) i još 3D audio i Dualsense sheme . Cijena totalno opravdana ako neko nije voljan platit full price jer je već prišao story i zna kako ce zavrsit neka ceka nije da nas tiraju da kupimo. I ako budu fer ocijenivali igru i nebudu kmecali da je ovo samo Remake , vjerovatno ce opet bit sve 10ke i kandidat za GOTY uz GOW2 i EldenRIng ( koji ce vjv sve pokupit)