Nijedan remake/remaster nema to pravo. Ma ni u pola cijene.
I nove igra koje izlaze su preskupe tako da remaster može biti više u dobrotvorne svrhe što se mene tiče.

Mislim da je opet stvar ukusa i preference.

Ja ću rađe dat za ovaj Remake kaj znam da valja nego da opet kupim nešto poput Outridersa 😃

Miro

Evo kako bi cover trebao izgledati. Razumijem za dvojku da je Ellie u fokusu, ali u jedinici bi fokus trebao biti na Joelu.

pa oke..mogu oni trazit 80 eura....kad tad ce biti za 20 pa ce se potencijalno kupiti...

Brijac istina, iako postoji za ps3 i Ellie edition pa je ona na coveru

Mozda je ovo kompenzacija za prodajne rezultate dvojke.
    Kako god, ceka se popust od 40+%

Ko daje drugim igrama pravo da budu 60/70 ili 80 eura ? Ovo je ko voli neka izvoli , sta Sonya briga jesam li ja igrao PS3 i Remasterd verziju vjerovatno je ND više truda uložio u ovaj Remake nego 90% drugi studija sa svojim proljevima sta releasaju "opravdano" za 70eura . Za mene najbolja igra ikad dobiva (po dosad viđenom) ogroman boost u grafici i animacijama + jedan od najbolji i zabavniji gameplaya (ako bude kao TLOU2) i još 3D audio i Dualsense sheme . Cijena totalno opravdana ako neko nije voljan platit full price jer je već prišao story i zna kako ce zavrsit neka ceka nije da nas tiraju da kupimo. I ako budu fer ocijenivali igru i nebudu kmecali da je ovo samo Remake , vjerovatno ce opet bit sve 10ke i kandidat za GOTY uz GOW2 i EldenRIng ( koji ce vjv sve pokupit)

Ima pravo biti 80 evra i isto tako imate pravo ne kupiti ga za taj iznos.

RickBarry Pa nemoj, ja cu radije dat za ovo 80eura nego za neki novi ubisoftov rpg ili neko drugo liveservice smece . Ocu prominit industriju sta nisam dao 70eura tim govnarima? Ne! jer ima dovoljno debila koji kupuju 🤷‍♂️ Vidit cemo kad relesaju igru jeli to nesto ala Mafia1 remake ili GTA trilogija , ali posto je to ND kojima je najgora igra Uncharted3 koji je opet 2 skale iznad konkurencije ja rado preorderam igru

Fanboyanje nekada stvarno ode predaleko. 🙂

Kad nemas argumente najbolje je rec fanboyizam

escoban Prvo moraš iznijeti argumente, a ne imati živčani slom jer je netko prozvao visoku cijenu igre.

escoban i onda dobijes BaW i RoS za sicu svojevremeno. Da je ovo tlou, half life, grim fandango i ina materina u jednom, opet je preskupo za remake/remaster.