foggy Imam Mlatimudana na levelu 67 i nije nesto jaci od ovih ostalih koji su upola.
Normalno kad je tenk i Blitz ga nije bas najbolje upgradeao koliko se sjecam. Recimo moj mage pawn je savrsen, najbolje oruzije (eleven upgrade) i najbolji gear (dwarven upgrade), rokao je ko pravi . Neke borbe je doslovno kerijo ekipu 😃
foggy Nemoj me zezat da nemam jebeni parry ili dodge i da me netko okrzne i staggeran sam da bi me ostatak samo dokrajcio.
Nemoj me drzat za rijec ali mislim da neke klase imaju te skillove. Također stager smanjis pomocu upgradea geara, dwarven style tu najvise pomaze ako se dobro sjecam.
foggy Travel sustav mi bas fali, jednostavno kad znam da ce me napast goblin 80 puta, 4 puta harpije i 2 ogra - mislim o cemu mi tu pricamo?
Neznam sta da ti kazem, meni su kroz cijeli prvi prelazak jednom unistili kociju. Ovako dok trcim ako me napadnu, samo sam trco dalje, netreba se uvijek borit. Malo vece spodobe, Ogre, Chimere, thief je to rezo zacas, onaj napad sto se vrti u zraku je bio cudo 😃
Ugl. jbga, ako ne uzivas mozda bolje da preselis na nesto drugo, nema smisla forsat se…