k foggy Pitat ćemo se koliko si u krivu s ovim kad odigraš 100h ovog smora od igre Uz svo dužno poštovanje tebi i ostalim vjernim tvrdoglavim FFVII tradicionalistima (kojih, uvjeren sam, ne manjka (kako u ovoj temi, tako i na ostatku svemrežja)) . . . PUSTITE ME DA HIPERVENTILIRAM U MIRU.
Miro Flipper Doslo jutros ali u ducan a ne doma a nije mi se dalo ici. Evo stavija instalirati ali prije cu zaspati nego zaigrati
k foggy Mozes li zamisliti moju rekaciju na ovo u 4 sata ujutro kad sam zavrsio sa igranjem i kad sam u krevetu odlucio s mobitelom samo kratko prosvrljati temom u slucaju da je netko podijelio dojmove o igri? sanzo I ja sam malo setao . . . Nije lose.
sanzo Genesis Evo u istoj smo situaciji 🤣 Prošao prvog bossa, došao do reaktora. Cijeli ovaj dio u flashbacku mi je super.
foggy sanzo Cijeli ovaj dio u flashbacku mi je super. Istog sam bio dojma. Odlicno napravljeno, i razgovori i feel i sve zivo. I ono sto Tifa kaze u tim scenama u hotelu me odma najezilo.
sanzo somethingwrong Neki odmah iz youtube videa zakljuce da igra ne valja, drugi odigraju igru prije donosenja zakljucka.
Genesis somethingwrong pa covjek recenzira igre….naravno da je morao utrosit sate… evo nakon neka 4,5 sata igre dobijam dojam da je ovo AC Valhalla 2 a ne JRPG….nije ni cudno da treba 100+ sati da bi se svast odradilo, no jel netko zna bas koliko treba za story?
foggy Genesis Ja mislim da za 40-50h mozes story odradit. I mozda bi najbolje bilo da doziras story i open world, story ima dobrih momenata. somethingwrong Ma pa naravno, to je Ff7 🙂 I ne bih rekao da je 78/100 nesto sto mi se nije svidjelo, ovdje je to vise razocaranje sto nije 100/100.
somethingwrong sanzo sanzo Neki odmah iz youtube videa zakljuce da igra ne valja, drugi odigraju igru prije donosenja zakljucka. Ne vjerujem da netko zaključi da je igra loša iz videa, prije da ga ne zanima.
Genesis foggy pa to je ok satnica sa story mode, ali otkljucavanjem tornjeva kad vidim te side questove, samo flashback dobijem na horizon,AC, spajdija itd…
somethingwrong foggy Moj kriterij ti je da mi se nesto svidja/igra ili ne. And the rest is 78/100 Cool. Očito ti se igralo kad si 100h udario. Čisto za benchmark, jesi od neke igre odustao nakon recimo 2,5,10,20h? Ili rushao kroz story samo da završiš review?
foggy somethingwrong Cool da. Igralo mi se, naravno, pa to i govorim. Nikad nisam rushao review, a odustao sam zadnje od Granblue, ali odustao u post-gameu. Ne sjećam se jesam odustao od nečeg a da nisam završio, to je valjda rijetkost.
sanzo Dosao jucer do Kalma. Prosetao malo po gradu. Igrao kartanje ( nije triple triad, ali svida mi se za sad ). Sad imam date sa Aeris. Samo cekam vikend da se stignem malo vise posvetit igri
Miro Ok izdanje ali vrimena za igranje neman ako danas dodem prije doma sa posla ili mozda vikend jebiga I sad jos treci dio na PS6