Kaiserus Imaš dobru recu na polygonu, nema ocjene ali govori možda još spretnije što sam i ja pisao. Čak i neke rece koje čitam zvuče kao sedmice, a ocjene devetke. Apsurd.
Tuhy Šalu na stranu, normalno da te dvije nisu uopće za usporedbu, odnosno, bilo koji JRPG nema smisla uspoređivat sa Horizonom i sličnim igrama. Tak da nit nemre tu netko ispadat smiješan. Glupa tema, ajmo proć od toga.
Baš sam editirao…Open world dio igre je jako sličan Horizonu, samo dosadniji jedno 3 puta. Horizon im je bio inspiracija, sami su to negdje izjavili.
Tuhy Po ovom tvom napisanom mi djeluje da bi Rebirth puno prije sjeo novim igračima nego onima koji i danas smatraju FFVII jednom od najboljih igara ikad jer je očito previše stvari koje zasmetaju hardcore fanovima (prvenstveno oko priče).
Da, ali i iz perspektive svježeg igrača ovog nastavka, ja se ne bi zabavio baš. I još bi manje razumio što se dešava.
Tuhy Nabavljam kad padne cijena, ak se prisilim završit Remake (stao na pola igre).
Možda bi ti bolje sjeo otvoreniji svijet i više aktivnosti. Ja nemam problem s tim kad to ima smisla, ali pol chorova je da stisneš trokut u intervalima i odeš do dijela mape koji je ionak označen. I jedno 299 mini-igara je u igri.