Full Review FF7 Rebirth:
https://foggyproductions.com/reviews/fullreview/final-fantasy-vii-rebirth
Mislim da sam bio darežljiv s obzirom koliko toga zapravo ne štima u igri. Ako ste imali problem s prvom igrom, rekao bih da ti problemi eksponencijalno rastu u ovom dijelu, a Kingdom Hearts postaje mala beba usporedno što su ovdje napravili s pričom.
2 koraka unazad naspram prvog dijela, a ubacivanje toliko novih likova kroz priču totalno je disruptalo kvalitetu priče i pol vremena sam istraživao tko su sad ti likovi i ispalo je da se više vežu na mobilne igre i kog su tamo ubacili, nego da respektiraju igrače i drže se jedne od najboljih igara ikad napravljenih i ispričanih.
Možda je do mene, ali eto, ja sam razočaran i mislim da čak neću ganjati trofeje niti 100% completion jer je 80% contenta na razini prvih open world igara, pa mi je čak i Horizon bio bolji. Ako pređete preko veselog tona igre koja je PEGI 3, užasnog soundtracka koji mi nimalo ne paše zbog 1000 remixanja svega i konstantnog shufflanja stvari kroz bilo koji segment igre - možda se zabavite. Svijet je lijep, ali grafički je igra zapela negdje na početku prošle generacije. Popin na metar ispred, mutne face, reza pada do poda, ali performance mode radi ok. Grafički nikako, ne znam tko ga može igrati jer to nije ni 30 FPS-a, to je neigrivo.
k Gledam vas i čitam iz prikrajka . . . samo nemojte opet bit dosadni po pitanju diskursa oko "novog" FFVII, Nomure (koji, btw, ima puno manje prstiju u ovom remakeu/nastavku nego šta većina vas tipka/misli), usporedbi s Kingdom Heartsom . . .
Pitat ćemo se koliko si u krivu s ovim kad odigraš 100h ovog smora od igre 🙂
@Miro @Kaiserus