Kikiller stvar je Ta da neki od Nas Koji vole jrpg i opcenito japanske igre (kao ja), a idu Nam na k gotovo Sve Sto zapadnjaci rade (kao meni) cemo cak progutati i Remake i svasta nesta jer iskreno NEMAMO IZBORA.

Kada vidim igre Koje pravi M$ i Sony, ovo Mi izgleda kao Porsche spram Dacie.

Ono Sto hocu reci je, jedva cekam!

Kikiller kontroliram toliko koliko sam nahajpan jer svaki put kad se hajpam se razocaram…recimo FF16 nisam mogao niti zavrsiti….

Miro imam dosta collectors izdanja i generalno posebna izdanja, kao jednog dana kad napravim bas svoju gaming sobu da to stavim sve van 🙂

sto se tice FF7 rebirtha, imas standard, deluxe i collectors izdanje

Genesis

A ja iman toliko toga da vise neman di sa time, cak san nesto prodavao a nesto mozda buden. Mozda da prodam CE izdanja Dark Soulsa 2 i 3 i Sekira pa kupim odma iphone🤣🤣🤣🤣

Trailer je brutalan!

Uživao sam u prvoj epizodi iako je imala svojih mana, mislim da će Rebirth biti bolji u svakom pogledu.

Moram napomenuti da je meni FF X tek prvi FF kojeg sam prešao. Tako da ja nisam vezan uz OG sedmicu kao neki ali u potpunosti vas razumijem.

Genesis Tebi ne bi bilo čudno da Rebirth izađe za Xbox dok FF7 remake prvi dio (ili kako god ga zvali) još nije izašao na toj platformi? Mislim da će Sony opet iskeširati za ekskluzivnost. Ali za PC stiže, to možemo biti sigurni.

Zero iduce god stize FF14 na xbox, tako da bi prvi FF7 remake mogao doci na xbox i bit kao neki bundle 🙂

Genesis bit kao neki bundle

Na kraju trailera, pojavljuje se nekakav twin pack, pa to može biti to.

5 dana kasnije

Samo gameplay:

2 mjeseci kasnije
            20 dana kasnije
            mjesec kasnije