Sorcerer mozda ce postati najprodavaniji, ali znam da je ovo zadnji puta da sam ja uzeo njihovu igru day one, a ako se praksa nastavi, biti ce zadnji puta da sam kupio Pokémon igru period.
resident_evil I zbog svih koji ovo kupuju nažalost nikad neće ići na bolje. Nintendo je jak i onda se ja čudim zašto pokemone nikad neće biti ko neki Witcher samo sa Pokemonima.
Ne vidim vezu izmedju Pokémon i Witcher, ama bas nikakvu, medjutim sto se tice Nintenda, on dijeli trenutno refund na Scarlett i Violet i to ce znaciti da ce biti nezadovoljnih u taboru Nintendo i da ce biti posjete u GameFreak. Mogle bi i neke glave pasti jer ovo steti prvenstveno imidju Nintenda jer mnogi, bas kao i ti, misle da je Nintendo jedini i glavni odgovorni za ovaj drljav proizvod i sva krivica pada na njih.
Da Nintendu nije stalo do polished igara ne bi njihove gotovo sve first party igre bile igrive bez day one patcha, bez day one dlc te sa minimalno ili nimalo bugova.
Ovdje ima cijela lista Nintendo studia i pod odjeljkom Affiliate Companies su ti svi Dev studiji koji nisu u vlasnistvu Nintenda i jedino sto oni mogu uciniti ako netko od njih usere motku je prestati suradjivati sa njima, ali u slucaju GameFreak i kolicini novca koju taj studio generira Nintendu, taj scenarij je moguc koliko i udar meteora ovo desetljece.
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Nintendo_development_teams