3 mjeseci kasnije

@Fenix piše mi da sam deleted, nisam unknown user nego deleted. Elon je preuzel forum?

10 dana kasnije

USA, Trump wins, Kamala go home i političke teme tema je malo zblesirana na desktopu (Firefox). Prikaz se pokvari te tipke u gornjem toolbaru ne reagiraju, izuzev strelice unazad.

EDIT: Retro gaming in general mi isto baca grešku

Torgue

To je feature ne bug.

Torgue

Meni normalno izgleda, isto Firefox.

Torgue USA, Trump wins, Kamala go home i političke teme tema je malo zblesirana na desktopu (Firefox). Prikaz se pokvari te tipke u gornjem toolbaru ne reagiraju, izuzev strelice unazad.

Maybe there is something wrong

Vec sam i bio pisao o tome, na iPadu je jako tesko surfati forumom. Npr. mora se prvo tema jednom oznaciti, pa onda jos jednom stisnuti da se procita. Oznaci forume sve kao procitane uopce ne radi. Govorim za Safari preglednik

15 dana kasnije

Neznam jel već neko spomenuo ili nije ali da onda ponovim. Katkad mi se prikažu 2x teme jedna ispod druge istog naziva što je zapravo jedna te ista tema.

mjesec kasnije
      mjesec kasnije

Imam više problema s forumom.

Kad ostvaram neku temu, nemrem joj dodati sufiks, ko npr. s novom temom o ROG Xbox Ally - namjeraval sam još dodati Xbox tag, ali te opcije nema.

UPDATE: tagovi skuženi, još nije kak dodati datum rođenja

Isto ko i za pogledati kad je tuđi/dodati svoj datum rođenja…

Probal sam i mobilno i prek laptopa.

@Fenix

11 dana kasnije

Imam pitanje, @Fenix ili netko, sutra idem nazad na brod, tamo koristimo Starlink za internet. Dopusta mi na sve da ulazim, yt, fejs, ig, news portale, sve moguce stranice, psnprofiles, ali iz nekog razloga ne i na ovaj forum kad htjedoh povirit malo, uvik mi javi da je pristup nemoguc. Ima li netko ideju zasto je tako i kako to zaobic, ukoliko je moguce?

Nemam puno detalja sada, ali znam da sam nesto prcka po toj zabrani i da sam naisa na termin gaming, no nema smisla jer na neke druge gaming stranice ulazim bez problema.

Blitz poslat cu ti svoj broj privatno pa me cimni na Wapp da to riješimo ako bude jebalo. Možda je do mog firewalla jer dosta toga sam poblokirao dok nas je DDOSalo

Mirno more ❤️

montoya nema datuma rođenja. Ako si hoćete međusobno čestitat rođendane napravit će se nešto