greyback je li ti i dalje tako?

Od novosti ćete primijetit neke automatizirane postove poput statistika popularnih članova, popularnih postova, usera s najviše govno reakcija itd, što je uvod u ažuriranje u onaj novi FFA o kojem pričam valjda već godinu dana, a kojeg radim još duže. Forum i portal bit će povezaniji, pa dok su sad ovo većinom meta informacije društvenog karaktera, uslijedit će novosti koje će animirat više na diskusije o igrama jer smo ipak gaming forum

Primjerice, userova ocjena neke igre na portalu postat će se na forum što će efektivno bumpat temu o igri i povest nove diskusije, neke vijesti umjesto da otvaraju nove diskusije za komentare će podizati pripadajuće teme o igrama/hardveru, uoči izlaska igre po datumu će se podizati teme itd. Ovdje je svaka ideja dobrodošla. Osim na stotine aktivnih članova koji posjećuju, ali ne pišu, na forumu imamo i na stotine dnevno aktivnih gostiju od kojih ako bi uspio izvući barem jedan post tjedno, forum bi bio ljepše mjesto i po inerciji išao dalje

EDIT: E da, najbitnije od svega je da sam eliminirao ove fantomske nove članove koji se registriraju i masovno upvoteaju

Fenix

Zašto se ovaj forum bot zove baš "crodex" 😆

Portal će onda ipak malo duže još zaživjeti?

Fenix usera s najviše govno reakcija

Svi znaju da je to Chono pa nema potrebe za tom statistikom hehe

Brijac Portal će onda ipak malo duže još zaživjeti?

Hoće, ali više u obliku community s vijestima kraćeg formata i fokusom na diskusije. Na nekom poluautopilotu gdje će moj angažman bit 90+% manji (ako ga uopće bude), a sve će se doimat aktivnije ako mi uspije što sam zamislio

A crodex je jako loš pokušaj zajebancije (crobex). Ako netko ima bolji prijedlog kako nazvat botinu neka povuče ručnu u golfu dvojci

Fenix

Zahtijevamo Crodexu Golf dvojku za sliku avatara.

I to crvenu.

I meni (iPhone 13 Mini - Safari)

18 dana kasnije

Miro A kako će ti odgovorit ako mu ne rade notifikacije?? Neće vidjet poruku.

buz mislio sam se izvlačiti na tu logiku još neko vrijeme

3 mjeseci kasnije

klinjo popravljeno. Možda se pojavi još koji put ovih dana, ali neće dugo

Nije ništa hitno ili slično, samo ako se bude imalo volje i želje jednom kad se stigne.

Da se odvoci prepravi u odvuci.

Fenix popravljeno. Možda se pojavi

Primjetio sam da je izgleda problem na ove eksterne linkove koje objavljujemo.

Ne prikazuje ih više kao klasične linkove, već u nekom odvojenom prozorčiću. Linkovi rade na klik, ali forum izbaci grešku.

Raziel trebalo bi se popravit s hard refreshom da izbaci iz cachea (ovo što si točno detektirao). Ako baš nikako ne izlazi, morat ćeš ručno cache obrisat

Fenix

Obrisao upravo Cache na Samsung Internetu, radi sad odlično. Ne izbacuje više ništa.

And so once again, the day is saved, thanks to the Powerpuff Fenix.

17 dana kasnije

Moze li neko od ove slike napraviti emotikon za reakcije na forumu? Pls