Fenix sanzo evo i tebi jedna. Obrisao sam iz baze sve pročitane notifikacije jer nisam imao vremena tražit tu jednu koja vas je jučer sve zbugirala
renda Fenix ne, samo da nije ispravna, i da, ove teme mi uopce nema na mobu, da nisam dobil notifikaciju da si odgovoril ne bi ni znal jer je nema ako nejdem u search.
Fenix Popravljeno je ovo s nepojavljivanjem teme na naslovnoj. Za lozinku još provjerim. U principu, ako lozinka radi na mobitelu, treba radit i na laptopu.
Fenix renda renda, ovo je popravljeno. Ako netko nije mogao promijeniti lozinku zadnjih 10-ak dana, neka pokuša opet sad. Zero to je jedan mali bugić, jer sam zapravo skopirao mention link s njezinog posta ovdje: https://forum.ffa.hr/d/23841-horizon-vr-call-of-the-mountain/3
Brijac Fenix Jesi siguran? Kod mene se normalno prikazuje, i na mojem i na testnom accu Aha, to je uvijek bilo u ovom hamburger menu-u koji mi se sad ne prikazuje sve dok ne tapnem par puta na ovu strelicu lijevo gore, za što ona služi uopće? Ništa se ne dogodi kad ju tapnem osim što ona nestane i pojavi se hamburger button.
herc @Fenix Nije problem, ne predstavlja smetnju ali, evo.. Slučajno sam primjetio. Kada želim određenu temu otvoriti u novom tabu, prvo mi se ispiše neki kod dok se novi tab otvara, pa tek onda sve normalno - ikoinca i naziv teme. Koristim Firefox.
maverick zasto se na "moja naslovna" ne mogu ugasiti vijesti sa portala? opcija bi bila pozeljna. odabrao sam da mi samo gaming pokazuje. cak bi bilo pozeljno da mozemo birati koje platforme zelimo da prikazuje. EDIT Skuzio sam kad kliknem IGRE sa strane da onda ne prikazuje vijesti.
TITANXIS I kod mene na Edgeu se pojavljuje kod o kojem herc piše. 3 dana već tak, tu negdje. 1 plural na početku piše i još nekaj, neki zajeb u kodiranju. ko avtek sa rupom na prednjoj haubi pa mu viri motorček iz utrobe😆
Zero @Fenix - mislim da se poremetilo nešto s tagiranjem, u Bitchingu piše da si me ti spominjao, ali vidim samo da sam tagiran od strane Oxi kad uđem u temu.
Raziel Opet Notifikacije zezaju, pokazuje prazno, a i kad uradim refresh i pokaže obavijesti, ne dozvoljava mi da uđem u taj post.