Flipper Meni isto traje učitavanje jako dugo. I preko laptopa i preko moba. Treba često gotovo 10 pa i 15 sekundi dok otvori forum.
Raziel Meni nije problem učitavanje stranice, ide glatko kao i do sada. Problem je kad objavljujem post, čekam po 10 sekundi minimalno da se post objavi.
TITANXIS Tak je valjda kod svakog. To šef ima neki dodatni filter pa napisani tekst u pozadini prođe prvo kroz to i onda tek ide van u eter, 😆
prayer @Fenix svaka čast na trudu i svemu, no da li je moguće staviti neki tag na ove sportske vijesti ili ih svrstati u neku kategoriju da se mogu unsubscribeati sa njih pošto me nogomet uopće ne zanima?
Fenix prayer uklanjamo ih rucno dok ne bude spreman sistem za upravo ovo što si opisao. Vidiš ih ionako samo na kratko dok ih ne maknemo
klinjo Ovo mi se u zadnje vrijeme pojavljuje. Napravil uninstall aplikacije i ponovno ju instaliral, ali me fino pita dal bi prek chroma.
Fenix Brijac ovih dana će bit na trenutke ekstra brzo, a na trenutke sporije. Optimiziram i skaliram ovih dana, imamo rekordnu posjetu, a na kraju će, vjerujem, učitavanja bit bolja nego ikad
Zero Hm, mislim da mi ne rade web notifikacije.: p Probao sam ih kompletno obrisati da riješim problem, ali čini se da i nije pomoglo. Znam se ulogirati s više računala, ali uglavnom sam na mobu (Android 11, Chrome 111). Događa li se ovo još kome?
TITANXIS Meni isto ne šljakaju notifikacije a ni sad od mislim jučer ili prekjučer. Koristim momentalno Win 10 i Edge preglednik.