Fenix Kroz dan će bit nekih poteškoća, valjda se neće raspast. Ako primijetite išta veće, javite ovdje.
Fenix Brijac sve je zajebano za iphone radit, a vidim da dosta toga tebi nije kako bi trebalo biti. Daj obrisi prvo kolacice u safariju @Picek točno smo se mimoišli u onoj minuti dok sam to rješavao. Kad ti istekne access token vjerojatno ćeš opet imato staru šifru
milicevic87 prayer BTW što znači ovaj OP? I mene to zanima. Btw, vjerojatno ste uočili da tu nema teksta pored icona. Ili to tak treba biti?
Fenix prayer BTW što znači ovaj OP? Original poster, onaj koji je otvorio temu EDIT: Vas bogatune s iphoneima ću dodat u posebnu grupu, jer kod vas dosta toga ne stima
milicevic87 Fenix Original poster, onaj koji je otvorio temu 🤔 ja nikad nisam otvorio temu na forumu. A svugdje mi piše OP.
zontra Fenix Vas bogatune s iphoneima ću dodat u posebnu grupu, jer kod vas dosta toga ne stima Jesi siguran? Ja sam malo bio na mobitelu i sve mi je u redu radilo, čak mi i izgleda bolje nego prije.
Brijac Nakon brisanja cookiesa. Btw ovaj login dolje desno kaže da je login za Wordpress admin panel.
Fenix milicevic87 popravljeno ovo i ono drugo tvoje, hvala, super find. Gasim se zasad. Malo pogledajte uokolo, ima i nekih zabavnih sitnica, nisu samo bugovi.