Vidio novu mogućnost skice.
Znam čemu služi ali kolika joj je memorija, koliko se može pohranit tih tekstualnih poruka, samo jedna ili više?

Kad se ode na popis članova, default opcija više nije prikaz trenutno online korisnika. Zapravo, nisam našao opciju koja će mi prikazati tko je trenutno na forumu.

Torgue Zapravo, nisam našao opciju koja će mi prikazati tko je trenutno na forumu.

Ovo sam trebao maknut zbog direktive o pravu na privatnost. Jedan forumaš je zaprijetio da će prijavit FFA i realno je imao valjane argumente.

Nespretno sam se izrazio, više upozorio nego zaprijetio. U svakom slučaju, bio je u pravu.

Znam jednog člana koji stalno piše o anonimnosti!!! 😃

Od danas ne štima dodavanje slika. Ne vide se ako se ne doda barem jedan prazan red ispred.

Tzereen

Giphy - The Office Thank You GIF

Probao sam stavit slike kod Vrućih 25, ali mi je prikazao samo tekst. Napomena: ne štima ni kod uploadanja slika niti kod korištenja "Dodaj GIF" funkcije.

P.S. Zeza provjera lista glasova i lista reakcija. Kad se pritisne na listu pa ugasi pop-up prozor te ponovno upali, pokazuju se pop-upovi za sve prethodne postove na koje si stisnuo/la uključujući glasove i reakcije.

Jajce je za test, pa kaj velite da nema slike kad se stavi.

kad smo kod slika onda mi malo glupo kaj se stvara galerija slika u kojoj se miješaju ostale slike koje nemaju veze sa trenutnim postom. zbog uštede prostora ne želim više ostavit redak slobodan ali ipak moram da odvojim slike od ostalih i ne stvara se galerija.

da se vrati prijašnje stanje oko slika bilo bi super.

i još nešto te slike iz galerije se ne mogu vidjeti na imguru jer prije kad bih kliknuo na neku pa bi me odvelo na imgur.

Ne radi ni preview linkova s YouTube-a.

Vidi se thumbnail kao JPEG u post ali se ne može kliknut.

@Fenix

Jos uvijek ovaj mali bug ↓↓

I na portalu se ne vidi avatar u gornjem desnom krugu, na forumu vidi. Dost nebitno.

Tzereen neki primjer tog posta u kojem ne valjaju slike? Ne mogu reproducirat

EDIT: Našao

EDIT2: Stavite razmak onda jbg