Ako editiram inicijalni post u nekoj temi, ne postavlja sliku kao avatar te teme, već ostaje avatar originalnog postera. (WestWorld tema kao primjer).

Tzereen za teme koje su starije od 2020. ja to moram ručno. Općenito, izbjegavaj stavljat prevelike slike kao avatar diskusije. Kad searchas Google na filteru postavi veličinu kao ikonu, ili resizeaj u nekom programu

Hvala svima na prijavi problema, odvojio sam si idući vikend za to. Vi iz redakcije koji imate Trello slobodno stavljajte tamo

Ne može se prijaviti post o članku na portalu ako npr. želim prijaviti gramatičku pogrešku.

Brijac Moraš prvo doći na početnu stranu foruma te imaš s lijeve strane drugu stavku privatne poruke.

Vidio novu mogućnost skice.
    Znam čemu služi ali kolika joj je memorija, koliko se može pohranit tih tekstualnih poruka, samo jedna ili više?

Kad se ode na popis članova, default opcija više nije prikaz trenutno online korisnika. Zapravo, nisam našao opciju koja će mi prikazati tko je trenutno na forumu.

Torgue Zapravo, nisam našao opciju koja će mi prikazati tko je trenutno na forumu.

Ovo sam trebao maknut zbog direktive o pravu na privatnost. Jedan forumaš je zaprijetio da će prijavit FFA i realno je imao valjane argumente.

Nespretno sam se izrazio, više upozorio nego zaprijetio. U svakom slučaju, bio je u pravu.

Znam jednog člana koji stalno piše o anonimnosti!!! 😃

Od danas ne štima dodavanje slika. Ne vide se ako se ne doda barem jedan prazan red ispred.