Ovo je nesto novo ili bug ? Slabo se vidi ali je na osjecajniku strelica kojom listas, u ovom slucaju 2 osjecajnika.

A zašto piše "prijavi se" u grnjem desnom uglu a prijavljen sam već što se vidi dolje. Jel to neki bug ili je to prijava na nešto drugo?

@Fenix meni nestale sve teme koje se ticu sedme umjetnosti. Niceg nema na naslovnoj.

Također.
Ne prikazuje mi se ništa iz filma osim ove dvije teme koje sam napravio.

Neovisno o pregledniku, događaju se sljedeći vizualni bugovi:

1. Kada se klikne ikonica za pretragu, ikonica prelazi preko teksta.

1. Kada se upiše neki tekst za pretragu, klikne natrag na forum da se prolista dok je upit još uvijek upisan, prozor se smanji i lijevo od ikonice se pojavljuje ikona X za brisanje upisanog upita. Ona se može kliknuti da se izbriše upit, ali prelazi preko povećala pa se ne može ponovno otvoriti polje za pretragu.

@Fenix
Ne znam je li već bilo, ali kad se upiše dvotočka, više nema onih najčešćih emojia, nego je ovo:

Zvonce za obavijesti ne štima; nekad se javlja nakon refresha, nekad ne.

Čak sam dobio -2 obavijesti. Slučajno sam stisnuo na zvono te mi je javilo da imam dvije nove reakcije/odgovora. Kak sam kliknuo na njih, broj obavijesti se spuštao ispod nule.

Firefox na PC-u je u pitanju.

Torgue
    I ja sam to već prijavil kao grešku jer mi ne štima.
    Vjerojatno je to tako na svim browserima.

PC Chrome - na forumu mi se vidi u gornjem desnom kutu avatar ali na portalu ne , samo je sivi krug

Ovaj button vodi na naslovnu stranicu foruma, a ne na edit profile.

Brijac To je kada odeš na forumski profil tako da klikneš gore desno na avatar? Pls CTRL + F5 na forumu pa provjeri opet je li ti na profilu ta tipka.

Molim ako može provjeriti još netko tko nije moderator pojavljuje li im se tipka Edit profile.

Fico

Da, gore na avatar pa na "Profil". Probao CTRL + F5 i opet je isto.

Firefox 101.0.1 (64-bit)
        Windows 10

Hvala vam! 🙂 Čisto lovim info za Fenixa. 😄

Ja sam na Chrome-u. Isto ko i Brijac. Baca na naslovnu.

Ako editiram inicijalni post u nekoj temi, ne postavlja sliku kao avatar te teme, već ostaje avatar originalnog postera. (WestWorld tema kao primjer).