Snakedoc Od onog početnog groblja ovo je već super. Makar najvise fali Ps i Ps2 ,pa čak i Ps3 gemovi. Inače super ponuda, koja će se mijenjati i ja očekujem više tih igara.
Dvima Stavili su Toy Story 2: Buzz Lightyear To The Rescue da se moze igrat na ps4 & ps5. E to je vec bolesno, to ako posebno bude trofej podrška, platiniraću je 100 puta 😀
Dvima DarkPunisher Znam igru napamet od a do z i sve tajne, apsolutno sve!!! Igracu je ko lud i stvarno se nadam da ce jedan dan napravit remake za ovu igru kao za spyro/crash!
darkfenix Skroz solidno, a ako su ubacili trofeje u sve naslove sa popisa, recimo u The Darkness, F.E.A.R , Wild Arms itd..prelazim na Premium sigurno na sljedecem produzivanju pretplate!
escoban Uzimam na misec ili 2 tj dok nepridem Returnal/Valhalla/DeathStranding i Spidermane Samo neznam kako je kad imas godisnju preplatu jel moram uzet za cilu godinu extra ili mogu uzet misec pa se vratit na klasicni ps+
stinkySHOE Ne znam jesam li jedini koji je sretan kao mala beba sto cu moci ponovno preci SW Force Unleashed 1 i 2. Jedva cekam da ih platiniram i sa gustom dodam u kolekciju. A kad smo kod kolekcije, morat cu pridodati ove old school GOW igre, Infamous i jos poneke koje sam igrao ko mali na ps3 ali nikad dovrsio sve trofeje
master_x Akcija !!! Tekken 2 za samo 9.999$ ! https://www.ign.com/articles/tekken-2-listed-10000-dollars-ps-store-harada-response?utm_source=twitter