Tchia
Kužim te za Tchia-u i meni izgleda ovak bajno i morao bih i ja je zaigrati da vidim kak bi meni sjela.
No nešto se slično dogodilo meni ali sa The Journey. Volim taj vizual u igrama nalik crtićima i tak me u jednu ruku privuklo to kod Journeya i glazba. Još pročitam samo hvale i hvale za tu igru i kad je bila onda free u doba stay at home pa super bezec za mene.
To je sve bilo bajno dok nisam malo iznad površine zagrebal u igru i onda sam shvatil da nije to meni tak zabavno i nisam ju mogao više igrat. Da sam ju kupio, sad bih požalio te novce ali ovako nema beda.
- Uređivano
Kikiller ne kužim zašto ga hrpa ljudi stavlja kao primjer drugim igrama
Zbog atmosfere, originalnosti, gameplaya i izvanredne glazbe. Ne mogu reći da nema tu neku drugačiju ugodno-smirujuću atmosferu i gameplay je fluidan. Sa tehničke strane nema zamjerki i to je tu igru podiglo.
Ja sam mislio da ima nešto više od toga ali eto meni je monotona. Nekako sam se osjećao usamljeno u toj igri, Vizual mi je ispočetka bio super ali nakon nekog vremena mi je i taj visual dosadil jer ima jednu paletu istih boja u nijansama. Stvar ukusa, ništa drugo.
edit: Tchia mi djeluje ipak zabavnijom igrom a ima više i šarenila.
Valjalo bi odigrati Wind Waker HD, dok se čeka nova Zelda.
Ja sam odustao čim sam napustio otok. Vidio da tu nema ništa za mene. Još je bilo u 30fps.. sad su navodno digli na 60, ali ne mislim se više vraćati.
Digli su na 60, ali reza na 1080. Tchia bi morala biti 4K@60 na PS5.