Tchia
Mozda speglaju neke stvari, tak su Balda sredili dosta kroz godinu dana, mozda i ovdje malo srede nedostatke. Bome, igara je na lopate
Frende nema smisla vracanje ako nije legla nije legla zaboli te k sto je mene odusevila i sto je dobila relativno dobre ocjene, ti trosis svoje vrime i trosi ga na ono sto ti se sviđa. Cemu igrati nesto 20h zato jer je dobilo odlicne ocjene to mi nikad nece biti jasno.
Probao si to nije to ides dalje i doviđenja tako i ja kazen mozda cu se vratiti na tu igru ali kad kad konstantno dolaze nove.
A nema tu sređivanja bugova nema a sve ostalo je tako zamisljeno istrazivanje i sve. Meni je na kraju samo falio malo bolji fast travel u ostalome san bas gusta. Ja volin tako skupljati svasta po mapi pa meni nije bija problem.
Kužim te za Tchia-u i meni izgleda ovak bajno i morao bih i ja je zaigrati da vidim kak bi meni sjela.
No nešto se slično dogodilo meni ali sa The Journey. Volim taj vizual u igrama nalik crtićima i tak me u jednu ruku privuklo to kod Journeya i glazba. Još pročitam samo hvale i hvale za tu igru i kad je bila onda free u doba stay at home pa super bezec za mene.
To je sve bilo bajno dok nisam malo iznad površine zagrebal u igru i onda sam shvatil da nije to meni tak zabavno i nisam ju mogao više igrat. Da sam ju kupio, sad bih požalio te novce ali ovako nema beda.
- Uređivano
Kikiller ne kužim zašto ga hrpa ljudi stavlja kao primjer drugim igrama
Zbog atmosfere, originalnosti, gameplaya i izvanredne glazbe. Ne mogu reći da nema tu neku drugačiju ugodno-smirujuću atmosferu i gameplay je fluidan. Sa tehničke strane nema zamjerki i to je tu igru podiglo.
Ja sam mislio da ima nešto više od toga ali eto meni je monotona. Nekako sam se osjećao usamljeno u toj igri, Vizual mi je ispočetka bio super ali nakon nekog vremena mi je i taj visual dosadil jer ima jednu paletu istih boja u nijansama. Stvar ukusa, ništa drugo.
edit: Tchia mi djeluje ipak zabavnijom igrom a ima više i šarenila.
Valjalo bi odigrati Wind Waker HD, dok se čeka nova Zelda.
Ja sam odustao čim sam napustio otok. Vidio da tu nema ništa za mene. Još je bilo u 30fps.. sad su navodno digli na 60, ali ne mislim se više vraćati.
Digli su na 60, ali reza na 1080. Tchia bi morala biti 4K@60 na PS5.