kauboj To je posve druga stvar i još jedan pokazatelj kulture u Blizzardu koja će za 20 godina dobiti HBO-ovu seriju. Imaju alat kojim mjere "diverzificitet". Apsolutno svaki aspekt svojih igara gledaju kroz brojeve, do te mjere da su kvantificirali koliko je netko "snažna" rasa po pitanju marketinške zastupljenosti i isplativosti.
Isti je alat naišao na ogromnu kritiku ljudi iz industrije.
Nadalje, ja sam osoba koja je vrlo liberalna, ujedno sam i prisutan na puno društvenih mreža, izložen sam internetu i rado čitam svakakve komentare. Znaš kada jedino čujem za takve gluposti u kojima se naglašava je li nešto dovoljno "woke" ili ne? Kada isto podijele ljudi za koje znam da su puno konzervativnijih stavova, neki čak i "pre"konzervativnih. Jako je jednostavno izdvojiti nečiju objavu, bez obzira koliko imala lajkova, i onda od nje napraviti nekakav skandal. To se najčešće i radi od strane desnog političkog spektra. Dodatno, objave kao što su one na Twitteru se apsolutno uvijek moraju uzeti s rezervom jer su Twitter i Facebook platforme koje strašno pate od problema botova. Najpoznatiji primjer su ti ruske farme trolova koje bi se koristile za objavu kontroverznih i radikalnih objava koje su potom radile podjele u društvu što je ujedno i pomoglo jednom Trumpu da dosegne popularnost i dođe na vlast.
Torgue Na to sam i ja naišao, samo sam htio provjeriti to što je Genesis napisao jer mi je zvučalo kao jako osobna interpretacija nečega što nije nigdje izašlo. Prvenstveno sam na to pretpostavio jer sam popratio Elliot Page situaciju.