Brijac Tvoje mišljenje nije nekakvo univerzalno mišljenje kako bi ti volio da jest tak da ne bi škodilo da u postovima ubaciš nešto tipa "što se mene tiče" ili "za mene".
Brijac E sad, vjerojatno ćeš ti uletit s nečime "gdje sam ja napisao da je moje mišljenje univerzalno i da vrijedi za sve" i oke, nisi, ali tvoj post je napisan na taj način da sugerira to.
Ja nekada pišem svoje mišljenje koje je uvijek argumentirano jer uložim i previše vremena u to da mi objave budu temeljene na točnim informacijama, a nekada pišem nešto što je jednostavno činjenica. I zna se zašto je došlo do review bombinga TLOU2, isto kao što se zna zašto se to radi i s Immortalom, isto kao što znam što određene članove foruma smeta kod određenih stvari jer ih čitam već dugi, dugi niz godina.
Tako da, svatko može vidjeti moju argumentaciju, iz nje zaključiti je li im logična i onda se ili složiti ili ne, a ako se ne slaže, slobodno kontraargumentira umjesto da provokacijski proziva.
Nekada se ta prašina neopravdano diže (kao što je riječ o Immortalu), a nekada opravdano (kao što je riječ o TLOU2 koji ima kenju od priče).
Naravno da možeš, nitko ti ne brani. Bio bi u krivu, ali nitko ti ne brani.
S obzirom da ne planiram raspravljati s tobom, jednostavno bude uzalud potrošeno vrijeme, samo ću reći da kada se pozivaš na Metacritic user score TLOU2, da bi onda bilo dobro i da se pozoveš na to da je prema tim istim korisnicima Metacritica igra proglašena za najbolju igru 2020.
Toliko od mene.