krpa Izgleda prolazno, ali i neupečatljivo. Svejedno se bude odigralo pa makar zbog kombinacije vestern + nadnaravno.
Fico krpa Da ne odlazim previše u off-topic, samo bih ti preporučio da na Next Festu probaš Hard West 2. 🙂
krpa Fico Mogao bi. 😃 Druge ovogodišnje igre s tom kombinacijom su Blood West i Kingdom of the Dead. Prva je u early accessu a drugu sam odigrao i vrijedilo je. 😃 Isprobaj ako voliš pokoji retro shooter s osebujnim ugođajem.
Tuhy Odgođeno do 22.11. Shvaćam odgode, ali novi datum je između God of Wara i Callysto Protocola… ne znam baš…
master_x Tuhy Kupiš jednu i drugu.Nema problema.Isto kao što se novi HZD uvalio u tjednu kad je došao Elden Ring.
darkfenix member Sorry ali ne kuzim tvoje veselje…ti bi radje da igra flopa i dodje na ps plus da je ti moz3s za "djabe" igrat, nego da bude potencijalni hit, pa mozda dobijemo i koji nastavak ili jos takvih SP igri?!
Tuhy Meni je ovo uz Ragnarok najiščekivanija igra ove godine. Il će bit dark horse, il će bit neviđeno sranje.
Tuhy https://www.ign.com/articles/evil-west-hands-on-preview-refreshingly-old-school Preview od strane Ign-a… Nije da su mi oni išta relevantni, al skupljam pozitivne tekstove i dojmove o igri 😄 A zasad većinom samo dobre stvari 👍🤝👍 Lega u Infomarku već sredio igru, rokat će se
resident_evil Nije mi se činilo ništa extra ali ovaj zadnji video skroz me oduševio. Definitivno ću morati nabaviti kad tad. Sviđa mi se setting i igra baca na Geow na sterodima.
member Izgleda super ali cijena i release date su skroz promašeni. Nadam se da neće zadebilit i tvrdoglavo držat cijenu. Trebali su izbacit na neku sušu uz neki malo jači marketinški push na onaj njihov 229/299 kn rang. Išlo bi ko vruće kifle.
Tuhy Pišanje po današnjem gamingu… pa da budu i prosječne recenzije (Al najiskrenije očekujem hrpu pozitive oko igre. ), igra je day 1 kod mene i rokam, Kratos nek ide u pizdu materinu 😎😎