darkfenix member Sorry ali ne kuzim tvoje veselje…ti bi radje da igra flopa i dodje na ps plus da je ti moz3s za "djabe" igrat, nego da bude potencijalni hit, pa mozda dobijemo i koji nastavak ili jos takvih SP igri?!
Tuhy Meni je ovo uz Ragnarok najiščekivanija igra ove godine. Il će bit dark horse, il će bit neviđeno sranje.
Tuhy https://www.ign.com/articles/evil-west-hands-on-preview-refreshingly-old-school Preview od strane Ign-a… Nije da su mi oni išta relevantni, al skupljam pozitivne tekstove i dojmove o igri 😄 A zasad većinom samo dobre stvari 👍🤝👍 Lega u Infomarku već sredio igru, rokat će se
resident_evil Nije mi se činilo ništa extra ali ovaj zadnji video skroz me oduševio. Definitivno ću morati nabaviti kad tad. Sviđa mi se setting i igra baca na Geow na sterodima.
member Izgleda super ali cijena i release date su skroz promašeni. Nadam se da neće zadebilit i tvrdoglavo držat cijenu. Trebali su izbacit na neku sušu uz neki malo jači marketinški push na onaj njihov 229/299 kn rang. Išlo bi ko vruće kifle.
Tuhy Pišanje po današnjem gamingu… pa da budu i prosječne recenzije (Al najiskrenije očekujem hrpu pozitive oko igre. ), igra je day 1 kod mene i rokam, Kratos nek ide u pizdu materinu 😎😎
member Mene je đirom dosta posjetilo na Shadows of the Damned. Što mi je super ali takve igre danas jednostavno nemogu koštati full price. A mislim da će se ovdje devovi i sami jako brzo uvjeriti u to.
renda member pa igra kosta 50€, to bas i nije full price. A i ne vidim razlog zasto bi kostala manje? Koji je razlog?
Snakedoc member sorry ali niti blizu Shadows of the damned. Nemoj pliz uspoređivati igru od Sude 51 sa ovim smećem. 🤨
foggy Bome, čitam da nije nešto pretjerano velika igra, a cijena evo vam na. Malo loš i pohlepan potez. Svejedno mislim da ću uzeti jer mi se igra, i jer stvarno pokazuje potencijal.
DarkPunisher Ja sam uzeo s frendom po pola inace bi cekao neki sale. Izgleda mi ultra zabavno, podsjeca na dobre stare ps3/360 dane. Vjerujem da nece razocarat 🙂
member Ma meni igra izgleda odlično, ali to je ona middleshelf igra (kojih kronično fali). Nije indie, nije napucana eksluziva, nije standarni godišnji multi/sport kojeg ce ekipa pokupovat.