TITANXIS Resident Evil 4 Remake: Nove informacije o slavnoj horor igrici obradovale fanove - Radiosarajevo.ba
Tuhy Ak nema Qte-a, kak će onda bit ona legendarna protiv Krausera 😥😥 Ovo za sidequestove i nove enemye je plus samo takav.
Tuhy Na preskokce…prejebeno dobro. Counter sa nožem mi je odličan. Djelomično se slažem za kišu, a i mrvicu je pretamno, makar je to možda radi youtubea il kompresije. Kakvo će ovo rokanje bit😍😍
master_x Napravio sam preorder,loša igra ne može bit nikak,s obzirom da mi je RE 4 uz RE 3 najbolja igra u serijalu.Samo bih napomenuo,da RE 4 Remake košta 54.99 funti (imam UK PSN račun) a Dead Space Remake 69.99 funti.Dakle EA je pohlepna bagra.
crypto196 Meni ovo izgleda brutalno. Sviđa mi se da su išli na horor atmosferu za razliku od originala. Original mi je uviijek bio dobra igra, ali mi se nikako nije sviđala ta akcija i baš mi je falilo horora. Neka nastave ovaj niz dobrih igara u kojem se trenutno nalaze, RE4R mi je definitivno jedna od najisčekivanijih igara ove godine.
resident_evil https://n4g.com/news/2534702/resident-evil-4-remakes-rain-is-setting-people-off Drago mi je da nisam jedini kome kiša izgleda ko na PS2. I super da vas ovdje ima koji isto to mislite. Ne znam, mene za sad ništa pretjerano nije oduševilo. Prva dva trailera su mi bili brutalni. Iz dna duše mrzim cross gen. Dead Space remake mi izgleda puno bolje.
darkfenix resident_evil Last of Us 2 ili Calisto Protocol za ovo izgledaju kao igre sa PS6,LOL…iskreno stvarno sam puno vise ocekivao od remejka, bas jadno sve izgleda, posebice kisa.