maverick resident_evil vidim da nisi ništa spominjao Callisto u temi. Ne zelim nista komentirati da ne ureknem, ali mogu ti reci da sam zagrijan za igru k'o ringla! Tako da vjerujem da još nisi prešao prvi Dead Space. Rekao si da ćeš mu dati šansu 🙁 Vjeruj mi da je igra pravi dragulj (dvojka također). Nisam prijatelju. Igrao sam neka 2, 2 ipo sata i taman je tada najavljen remake. Potom sam ostao u nedoumici dali igrati dalje ili cekati modernije izdanje. Vise puta me ponukalo da nastavim, ali imam toliko toga za igrati da ustrajem. Smatram da mi je ipak pametnije cekati rimejk, a ako ga kojim slucajem zaseru, uvijek postoji original.
resident_evil maverick I kako ti se čini u tih 2h? Sigurno si već primjetio vrhunsku atmosferu, super odrađeno pucanje i komadanje beštija 😃 Kao što je rekao Herc. Slobodno možeš preći i sad. Ja sam ga ponovno prešao 2020 na PS3 i super se drži. Na kompu di ti igraš još je puno bolje. No nigdje ne gori. Pričekaj recenzije remake-a pa ćeš onda znati što ti je činiti.
herc @maverick Svakako nastavi orginal, nećeš požaliti nikako. Bez obzira na godine, ta igra se dobro drži.
maverick resident_evil atmosfera, nacin na koji igra prikazuje koliko health imas, glzbena podloga, combat. Sve valja. Sto vise pricate tjerate me da zaigram.
Brijac sanzo Mislio sam na ovo što krpa kaže. Onda to možemo očekivati i u ovom remake-u. Jesu li nekako to kompenzirali nečime jer je igra puno lakše ako se može hodati i pucati?
TITANXIS Najsmješnije mi je bilo, ustvari više fora kad je Leon uperil pljucu u nekog a Ashley se automatski iza njega sagnula kao da će se time bolje zaštitit, hehe! Ima više tih fora baš za nasmijati i to je bilo jedno od čari oriđiđija a rimjeku će valjda ozbiljnije i jezovitije pristupit. Ovaj igličasti dikobraz mi išel na kitu, ko ga napravil takvog majke ti!
kauboj resident_evil RE8 se nevjerojatno dobro drži čak i na PS4 (igrao ga na base modelu), meni ne bi ni najmanje smetalo da slično izgleda i RE4 remake. Više me brine rezanje sadržaja jer sam mislio da nakon RE2 remake RE3 može biti samo još bolji ali eto....
Centurion Najpre planiram da odigram rimejk originalnog prvog residenta. Pre svega jer mi je ta igra faktički asocijacija na rane dane gejminga i moj prvi kontakt sa Sonijem. Onda kada je izasla nisam bio spreman da je zavrsim, mislim na pricu, zagonetke, niti sam znao sta uraditi, a ni engleski nisam kontao najbolje. Zapravo, uvek sam je igrao na iznajmljenim konzoloama, a kad sam dobio moju igralo se nesto drugo. Ovo mi je ultimativni cilj, a nakon rimejka originala krecem sa rimejkom dvojke, trojke i sada četvorke i to ću da odradim u cugu.
Torgue Centurion Bio sam u sličnoj situaciji, samo što me kao klinca bilo previše strah ga igrat. Prešao sam ga prije četiri godine prvi put i mogu ti reći da se REmake dobro drži.
Tuhy TO MI DAJ, TO MI RECI, TO MI RADIIIIIIIIIIII Baaaaaaaaaa, izrulat će boga isusa. Jedino ne mogu prežalit novog voice actora za merchanta…al sve ostalo mi je mrtvi jebbeni top 😍😍😍 Story trailer perverzija…jebalo majku što sam happy radi ovog
greyback Kakav jebeni show. 😃 Gameplay izgleda brutalno, a tek atmosfera... Baš ima onu neku dozu jeze koja je falila u originalu. Jedino Ada i Luis mi nekako nisu sjeli, ali neću biti cjepidlaka.