Iskreno, ni ja ne znam
Mislim da si tu negdje, oko polovice.

Uf, pa onda je dugacka ova epizoda. Imam izmedju 3 i 4 sata u njoj vec. Ali igram na full stealth, kao Deus Ex. I onda je jos zabavnija jer treba pogodit tocan trenutak gdje se kretat. Ili trosit tranquillizer ammo kojeg nema bas puno.

Baš zbog manjka municije je interesantna epizoda što se gameplaya tiče. Stvarno promjena od inače i treba se malo naviknuti.

AI je fantastican u ovoj igri, to se tek sada vidi. Spliceri svako hodanje cuju, odmah dotrce, istrazuju i to u grupama. Moras cijelo vrijeme cucat i sporo se kretat i pazit da ne hodas po vodi/staklu. Ajde imam Peeping Tom pa je malo lakse, ali bez toga bi to tek bio izazov.

Zavrsio i drugu epizodu. Prezadovoljan sam, odlicna je kao i prva. Prica je super, na kraju su jedinica i Elizabethina prica zanimljivo povezani. Gameplay mi se cak i vise svidio jer se moglo igrati na full stealth nacin koji sam ja maksimalno iskoristio. Uglavnom, DLC je pun pogodak, cak mi je i bolji od Left Behinda.

Obožavam TLoU, ali nažalost još nisam bio u prilici odigrati Left Behind. :(

Drago mi je da ti se sviđa! :)
Jako tužan kraj jednog stvarno odličnog lika. Ono što mi je ostavilo najjači dojam je ta povezanost čitavog serijala. Sve postaje jedna skladna cjelina i jako mi je drago što su uspjeli u tome prije odlaska Ken Levinea. Također, sam kraj pojačava antagonizam Fontainea u originalu. Isplati se još jednom preći jedinica nakon Infinitea. :)
Kvragu ZoNTrA sad stvarno moram opet preći. Već sam prošao onaj genijalan uvod, idem se upoznat sa Songbirdom

Haha, slobodno ponovi gradivo
Da, i meni je bas pasala ta povezanost jedinice i Infinitea. Makar prije pocetka igranja Infinitea i DLC-eva sam htio da ne budu povezani i da svaka igra bude zasebna cjelina, sad sa sigurnoscu mogu reci da mi je drago da su povezani. A jedinica ce se ponovno preci, moguce na proljece.

5 godine kasnije