member Ono čuvali su sve likove do kraja da slučajno ne naljute niti jedan fan base određenog lika i sad kad je kraj će eventulano žrtvovat jedan-dva lika herojskom smrću za finale. Ove epizode između očekujem opet hrpu red shirtsa.
Je, točno se vidi da je izvedeno zbog fanova. Što je stvarno šteta jer su više likova doveli u odličnu situaciju gdje im žrtva uopće ne bi ispala samo radi šoka, već bi bilo skroz razumno.
Moja pretpostavka je da će se El žrtvovati za Max jer je Vecna vjerojatno pojeo njenu "dušu" ili tako nešto. Sada više gledam seriju radi simpatičnih likova i audiovizualnog spektakla, što mi je malo žao. Prve dvije sezone sam gledao baš zbog tog zrelijeg pristupa Gooniesima.
Što se Vecne tiče, meni je bio sasvim u redu, a način na koji je ubijao je baš jeziv. Međutim, ne bih volio da ispadne da je on iza svega toga. Više mi se sviđa Dustinova teorija da je Vecna kao vrhovni general Mind Flayera. Kraj je bio malo nejasan oko toga je li Vecna samo crpio snagu Mind Flayera ili je Mind Flayer dao Vecni snažnije moći radi nekog većeg plana. Iskreno se nadam ovom drugom. Mind Flayer je puno, puno jeziviji od ljudskog negativca.