Stranger Things (S04 - spoileri)
- Uređivano
Stranger Things i Obi-Wan došli u jednom danu, a vremena ništa.
Predazadnja bude 1hr 25min trajala, a zadnja 2hr 30 mins!
- Uređivano
Cijela sezona je dugačka. Sve su preko sat vremena. Ali da, zadnja bude ko film.
A bog te jebo jesu mogi veci cliffhanger od ovog ostaviti u stranger thingsu.
I sad cekaj misec dana za jos 2 epizode
Nikakvog jebenog smisla mi nema
Miro I sad cekaj misec dana za jos 2 epizode
Nikakvog jebenog smisla mi nema
I onda se čude što gube pretplatnike. Snimaju gluposti i izbacuju cijele sezone, a ovo što valjda izbacuju po pola sezone.
Pogledao Obi-Wan Kenobija i onako, blago sam razočaran. Neke scene kao da su baš amaterski snimane, a produkcija općenito izgleda kao da nije na velikoj razini. Npr. ona scena gdje ovu malu love.. kao da gledam neku komediju za djecu gdje mala njima uspije malo pobjeći u šumi. Scene borbi isto meh, baš nekako amaterski. Žao mi je jer mi je Obi-Wan drag lik, a koliko vidim i većini fanova pa sam očekivao da će se više potruditi ili više uložiti, ali ajde, možda sljedeće 4 epizode budu bolje.
Stranger Things jeben, puuuno bolji od prosle sezone, cak bi ju smjestio kao najbolju uz prvu. Bas mi je fino sjelo.
DarkPunisher slažem se. Odlična sezona, zbilja odlična. Nevjerojatno da i dalje uspjevaju biti zanimljivi, svježi i napeti. Odlično mi je i što je ova do sada najviše horrorasta. Zbilja ima dobrih horror scena. Ali unatoč tome, uz to uspješno kombinira humoristične elemente, dramu pa čak i romantiku.
Ma prebrutalno su povezali bas brutalno odusevilo me
Ja sam stranger things pogledao samo prvu sezonu...i kao cjelina mi je bilo super..ali nekako do sad još uvijek nisam imao volju za drugom sezonom. Nekako mi horor i djeca nejdu zajedno.
Da pogledam?
doctorfreak ak ti prva nije sjela, vjerojatno ti ni neće.
Al jedna od ljepote ove serije je baš to uspješno žongliranje dječjeg filma, komedije, horrora i drame. U biti, baš throwback na 80-e.
Krenuo sam i ja sa Stranger Things, no pogledala se samo prva epizoda za sada. Pogledat će se definitivno do kraja, no treća sezona mi je baš pokvarila dojam o seriji. Daleko da nije bila kvalitetna, samo je tonom previše odskakala od prve dvije sezone jer je likove pretvorila u hodajući sarkazam koji baca jeftine fore kao da su izašli iz Marvelovih filmova.