member bolji u smislu da je kohezivniji, povezaniji i nekako ima vise klasicnih SW trenutaka. Survivor je veci, bolji exploring, bolji combat, fluidniji za igrati i ima bolju pricu, nekako je ozbiljniji, daleko ozbiljniji.
Ne bi se slozio da je combat dosadan, stvar je kako igras. Imas dosta kombinacija i na tebi je ako ces silovat jedno te iste stvari ili ces mixat. Dosadno je ono u Unchartedu, malo pucanja, malo seketanja i pokoja granata. Ovdje imas vise stanceova, imas mnogo toga na podrucju Sile, okolis, konfuziju, dizanje u zrak, povlacenje, neke fora stvari koje otkljucas u endgameu, te naravno koristenje neprijateljevih oruzja protiv njih. I da ne zaboravim imas parry, koji povezes sa protunapadom, imas letece napade, imas kontranapad kroz poseban skill gdje ih razbacas silom, te na samom kraju imas embrace darkness, ali pazljivo sa time.
Platforming je stvarno zabavan i jako fluidan. Backtracking je i dalje tu, ali ako bas zelis, ostavi ga za sam kraj, nakon glavne price. Ja sam rijesio cca 80%+ Koboh i malo vise ostale planete i vratit cu se cistit. Imas i bounty huntove, mozes uzgajati vrt, imas lov na ribe, imas mini igru u glavnom hubu, skupljanje shardova za dodatne nagrade, te nekakve riftove za dodatni challenge. Ma hrpa toga za odraditi i zabaviti se. Dodao bi jos da pored glavnih skillova sa silom, lightsaberom i survivalom, imas i perkove koji boostaju statse, ali i njih moras traziti rjesavanjem puzzleova u nekakvim hramovima. Imas i rumore, neke mini taskove ili ubijanje legendarnih monstera, jako fora.
Boss borbe ce ti biti top! Odradeno je vrhunski, pogotovo u odnosu snage Cala i ostalih likova, bas skuzis omjer snage i zasto se odigralo tako kako se odigralo. Rezija odlicna u tim borbama, prizemno, bez pretjerivanja i zanimljivo.
Sto se tice protivnika i likova, ima jedan klasicni, ostali jako fino popunjeni i stavljeni u kontekst dogadanja. Meni su dvoje top, te zavrsne borbe s njima bas kidaju. Jako upecatljivo.
E da, sto se tice combata, imas single saber, dual wield, twin i ono novo imas ssber u obliku Kylo Rena, za heavy napade, spore, ali zaista heavy. Kombiniraj to sa skillovima, silom i kretnjama i dobijes fantastican combat. Kazem, stvar je kako igras.