ThomasAAnderson Pa meni je kaos bio na PS5, a tamo je kao dobro. Doslovno 5sec nije prošlo bez nekakvog vizualnog buga, stuttera, frame dropa.
chono Bio sam zlocest decko i uzeo igru… jebiga, kamenujte me 😔 Popust na Steamu uz bundle popust je bio predobra cijena za ove jesenske dane
Deadwalker chono neka si, javi obavezno dojmove. To mi je iduće na shopping listi, sada sam se iskeširao za Alan Wake 2.
Deadwalker chono ništa specijalno, hrpu prijašnjih PS ekskluziva koje budem uzeo dok mislim te igre reprizirati + buduće Xbox ekskluzive koje ću vjerojatno prvo odigrati na Game Passu (tipa Hellblade 2, Avowed) + Hitman 3 koji nikako da dođe na red + zadnji Total War koji prema recenzijama nije ispao baš nešto. I naravno, Diablo 4 😃
chono Deadwalker jos sam lockao na 60 i ne trza sa toga, grafa u ugodnoj temp i cpu se nije ni oznojio. Kako dobra igra
chono Prejeben gameplay. Akcijske scene gotovo na razini filma, jako zanimljivi likovi i nisam ocekivao toliko ozbiljnih tonova na samom pocetku. Cal djeluje nekako zrelije
chono wooddiebone zaista nije, ja sam odusevljen kako su patchali ovo. Svakako javim dojmove kasnije kada prode ovaj pocetni level, jer sam citao da je tek kasnije pravi test. Ali za sada jako fludino i mocno djeluje. Kada odrijesim framerate na 80+ zaista je gust igrati
wooddiebone chono Jesi stigao na Koboh? Tamo je kao najgora situacija sa frame rateom, ali pošto je na PS5 sad više-manje stabilnih 60, vjerujem da će i na PCu bit dobro.
chono wooddiebone stigoh na Koboh i dalje radi odlicno. Ocito su popravili dosta toga. Javim kad se malo zalaufa lokacija
chono wooddiebone dela! Popravili su 😊 nema stuttera, dropova ni crasheva za sad. Odlicna igra, bas mi je drago da sam uzeo
resident_evil Da imam istalirano probao bi na PS5, samo da vidim kakva je situacija sad na Koboh. Ali na rilisu kad sam ja prelazio baš je bio teški kaos :/