Zero Ja sam upgradeo max double bladed, ali vidim da taj stance ipak nije rješenje baš za sve, barem ne lagano

Meni se čini da je bio bolji u Fallen Orderu. Ovdje kao da su ga osiromašili u korist drugih stanceova, a nisu ga dovoljno pojačali, ali može bit da se varam.

Kaj se tiče riftova:

Meni je daleko najteži fajt u igri bio onaj sa dva Rancora. Oggdo Boggdo i Spawn of Oggdo su bili izazov, ali čak bi rekao lakši od solo Spawna.
Dupli Rancori su jebeno nenormalni. Agresivni do maksimuma i zauzimaju dvije trećine ekrana, često prekrivajući jedan drugoga tak da oko 30 puta nisam uspio vidjeti i izbjeći instant kill koji ima ogroman range u kojem te dohvati.
Mislim da mi se razvio artritis u prstima od tog fajta.!<

Mene više muči što ima milijun kolektibelsa. I opet se može dogoditi nešto nepredviđeno kao @fensisuperstar. I što ako ne uspijem sve 100% riješiti? Što onda? @fensisuperstar imaš li ti odgovar na taj problem? Računa li se i 99%?

Zero ja nisam jos ono napravio sa bounty hunterom jednim i iskreno mi puca kurac 😃
    radije odustanem nego da potrošim 10 sati farmajući RNG

11 dana kasnije

Otkad sam zadnji put pisao u temi moje jedi moći su se više nego udvostručile.💪 Riješio sam i onaj tear s dvije žabe, ehehe. U glavnoj priči ostao je za riješiti onaj invalid na Kobohu i to je valjda to.

Puno previše je toga za skupiti i pronaći. Nisam baš siguran da ću ići na 100% po završetku. Zabavna je igra i sve je na svom mjestu, ali ne bude mi išlo preko 8/10.

7 dana kasnije

Završeno. Jako zadovoljavajuća završnica i obrat za koji sam imao filing da će se dogoditi jer mi onaj određeni lik nikako nije ulijevao povjerenje. Još uvijek ne znam ganjati ili ne 100% jer sam negdje na 80% pokupljenih stvari, ali vidjet ćemo.

Serijal definitivno zaslužuje treću igru i završnicu Calove priče jer ovo je nakon KOTOR-a ponajbolje što su SW igre ponudile.

8 dana kasnije

Pala i platinica laganica (kao i prethodnik uostalom). Nije problem stvarno, jedino je malo smor pokupiti svih 88 priorite shardova koje se propusti jer Koboh kao centralni planet je prilično velik. Ostalo još manji problem ako se ide rješavati nakon story moda. Sveukupno mi se odužilo na 70h ako je za vjerovati dashboardu. Ne znam računa li i pauze, heh.

Hvala i doviđenja, dajte taj treći nastavak da i to riješim.

Zero

Dashboardu nikako ne možeš vjerovati. Evo ti moj zadnji primjer jer trenutno to peglam. Stellar Blade mi na save file piše 19h 54' (toliko i igram) dok na dashu piše 29h :/

Primjetio sam to još kod nekih igara. Kako dash računa stvarno nemam blage.

Što se tiče Survivora. Jedva čekam treći i završni dio..Iskreno mene je igra malo razočarala. Očekivao sam očito previše jer mi ke prvi dio bio fantastičan! Mislim da me priča najviše razočarala.

Fallen Order bez beda 9/10, Survivor 8/10. Imam filing da će zadnji dio biti bolji od dvojke.

resident_evil Dashboard je skroz u banani, bas banalne brojke baca zadnjih mjesec dva, s time da ako ides na profil i games skroz je druga brojka.

3 mjeseci kasnije

Nisu u stanju bug riješiti da mogu igru završiti ovako na pola igre zastao jer nemogu otvoriti vrata.

Komedija ….

Valjda izađe update…