chono Deadwalker jos sam lockao na 60 i ne trza sa toga, grafa u ugodnoj temp i cpu se nije ni oznojio. Kako dobra igra
chono Prejeben gameplay. Akcijske scene gotovo na razini filma, jako zanimljivi likovi i nisam ocekivao toliko ozbiljnih tonova na samom pocetku. Cal djeluje nekako zrelije
chono wooddiebone zaista nije, ja sam odusevljen kako su patchali ovo. Svakako javim dojmove kasnije kada prode ovaj pocetni level, jer sam citao da je tek kasnije pravi test. Ali za sada jako fludino i mocno djeluje. Kada odrijesim framerate na 80+ zaista je gust igrati
wooddiebone chono Jesi stigao na Koboh? Tamo je kao najgora situacija sa frame rateom, ali pošto je na PS5 sad više-manje stabilnih 60, vjerujem da će i na PCu bit dobro.
chono wooddiebone stigoh na Koboh i dalje radi odlicno. Ocito su popravili dosta toga. Javim kad se malo zalaufa lokacija
chono wooddiebone dela! Popravili su 😊 nema stuttera, dropova ni crasheva za sad. Odlicna igra, bas mi je drago da sam uzeo
resident_evil Da imam istalirano probao bi na PS5, samo da vidim kakva je situacija sad na Koboh. Ali na rilisu kad sam ja prelazio baš je bio teški kaos :/
elder8472 Gledam si kaj sljwdece uzet za igrat. Pa me zanima jel se isplati uzet ovu igru? Kolko je slicnosti s prvim dijelom
Fico elder8472 Nadogradnja u svakom aspektu, a posebice se osjeti na combatu koji koristi vrlo dobre temelje prethodnika i nadograduje na vrlo sadrzajan nacin. Ako ti je sjeo Fallen Order, sjest ce ti Survivor. Za malo besramne samopromocije, ima i moja recenzija na portalu.
elder8472 Jedno pitanje, jel netko uspio zamjeniti attack na R1 i special na R2. Jer ostatak mi neda popunit 😁
foggy chono Nemam još, samo prošli nastavak. Nisam još igrao, a sad kad i budem neću guide, đaba mi kad su već svi napisali svoje. Budem samo recu.
foggy chono Ma nisam, možda 3 igre sam odradio ove godine, jebiga renovacija me ubila, sad imam ovaj period do kraja godine da pređem šta me zanima, a i nekak sam čekao da još malo ovaj SW fixao pa da gušt bude i veći. Prošli mi je baš bio dobar.
Deadwalker Kupio i isprobao PC verziju igre, super izgleda i jebeno je zabavna, no stuttering je živa katastrofa. Zatražio refund. Kupit ću PS5 verziju igre kada odigram Cyber ekspanziju i Alan Wake 2. Šteta.
chono Deadwalker stuttering? Na 4070? 🤣 ja prosao Koboh bez beda, jedini stutter je bio platformiranje kod relaya. Jedha radi kao podmazana i ostatak Koboha. Jesi iskljucio RT?