Flipper ThomasAAnderson a onda DMZ malo kasnije dolazi ili dolazi kao beta? Negdje sam čitao nešto o tome.
ThomasAAnderson Flipper DMZ isto dolazi preksutra. Nešto dolazi kasnije tokom Season 1, mislim ranked play?
Torla Ja sam igrao jedno 5-6 puta po 2-3h. Samo je prvi put znalo štekati, nakon toga sve pet. Tko zna do čega je problem kod nekih
Soul DarkPunisher Kakave su ovo fore Punisheru? Nemoj davat laznu nadu ljudima… Svi znamo da ce serveri umrijet u roku 2 min zbog navale lol A ddosanje je također vrlo vjerovatan scenarij 😅
Nightyx Kaki je ovo prisilni update od 50 gb, koji ce mi ku*ac warzone 2, taman beba zaspala i ja moram skidat update od 3 sata, umjesto da malo odgejmam napokon
DarkPunisher Soul A pustali su 1h prije do sad, pa mislim da budu i sad 😛 Jedva cekam skocit iz aviona i propast kroz pod u drugu dimenziju, ak cemo se uopce moc spojit na server
escoban serveri su u banani nemos nac gamea meni je WZ lockan a moji svi mogu igrat ? EDIT: 19:15 jos lockan ma mrs u 3pm zaraduju milijarde a nisu sposobni servere napravit
escoban renda nekuzim mojih 6 kolega igra ja nemogu evo 45 min nakon izlaska jos neradi edit: odustajem nek se je… nesposobni