DarkPunisher Jucer navecer su svi matchevi bili totalni sweatfest, SBMM udarao na najjace. Stvarno mi nije jasno zasto to ne ostane u rankedu.
wooddiebone Ranked bi bio najbolji mogući dodatak koji bi mogli ubacit u igru. A u quick play vratiti persistent lobbye i random matchmaking.
wooddiebone DarkPunisher E to, nadam se da je to stvarno odgovor na kritike protiv SBMMa i da će ga obrisat iz svemira. ThomasAAnderson Istina. Jako mi paše taj niži TTK pošto sam otprilike 50% vremena na HC modeu, a kaj se tiče trčanja po mapi, ja sam rusher u krvi. Sniper sa ironima i bam bam bam. Samo da uzmem taj G Pro Superlight više…
ThomasAAnderson wooddiebone . Nekak mi se čini da je broj killova veći u MWII nego u 2019. Gornji kraj scoreboarda po rundi često iznad 30, a u MW2019 se gornja polovica vrtila najčešće u dvadesetkama, tu i tamo netko probije. TTK je dosta niži plus većina i dalje šprinta po mapi ko muhe bez glave. Paziš na kuteve, paziš na mapu gore i slušaš audio. Uz mrvicu taktiziranja zna se imati preko 40 lagano.
ThomasAAnderson SBMM je zadnja 2 dana baš jedna velika sočna kuja. Većina partija je granično neigriva ovako s crossplayom.
Tuhy Krešo igra objective, ti samo killove ganjaš 😁😁 Jučer je lik u protivničkoj ekipi imo 75 killova… znači, vidim na killcamu da je imo prednost u vezi, al bome je i jebački igro.
DarkPunisher Tuhy Igram i ja objective - ne dat drugima da dodu na objective Meni bas padaju ko blesavi, odlicna je veza. AK74u <3
pravednik DarkPunisher Danas ujutro uđem u igru i vidim double XP tokene. Dobio sam 10x za weapon i 10x za expirijens. Pošto sam kupio Vault edition u preorderu možda su sada popravili bonuse koji su kasnili ili to dobivaju svi?
Torla Neki dan igramo Prika i ja. On cijelu rundu s nožem, ja sa puškama. Na kraju ima jedna kill više od mene. Jbm ti igre
pravednik Dajte vi meni recite ovu situaciju. Ako aktiviram double XP token i riješim bonus chalenge (10 000XP) hoću li tada dobiti 20 000XP pointsa ili su mislili na to? Realno sa par chalenga i dobrom igrom uz tokene se strašno napreduje.