Kad me netko quickscope-a s onim SP-R sniperom po petnaesti put za redom
Ali ruku na srce ful sam uživao u Singleplayeru i likovi su mi bili simpatični, pogotovo Graves i Alejandro (my beloved)
Fora mi je šta su stavili neke stvari iz Warzone-a u singleplayer pa da se netko tko nije igrao može barem mrvicu naviknut. Armored enemies su mi bili fora na početku jer daje malo varijacije kod neprijatelja i flashbangs postaju izuzetno važni ali do kraja igre sam ih se zasitio 😅
Čak bih i rekao da su mi leveli draži nego u MW 2019 iako imaju isti princip, te ideje su proširili i dali nam više toga - Trial by Recon je samo Going Dark ali duži i više open i sl. daje više opcija za prolazak kroz level i čišćenje zgrada
Bilo je bugova i par crasheva ofc, jedan bug mi je bio pogotovo smiješan a drugi mi je malo razbio imerziju u jednoj inače fantastičnoj i atmosferskoj misiji.
Mislim da po prvi puta imam motivacije vježbat i pokušat bit bolji u igri iako za sada sam zešća katastrofa. Visual recoil je na sve strane i iako ne mogu pogodit niš (lol) zapravo mi je neat.
Campaign prešao na Veteranu odmah, uskoro kreće i Realism playthrough + malo lov na achivemente.
Btw, je ikome čudno šta su dali novom Shepardu (Glenn Morshower) glas Overlorda iz OG MW2? Svaki put kad bih ga slušao u cutsceni očekujem da mi kaže koliko neprijatelja sam pogodio s Predator drone-om ili da mi dolazi enemy helo loaded for bear