Soul DarkPunisher Kakave su ovo fore Punisheru? Nemoj davat laznu nadu ljudima… Svi znamo da ce serveri umrijet u roku 2 min zbog navale lol A ddosanje je također vrlo vjerovatan scenarij 😅
Nightyx Kaki je ovo prisilni update od 50 gb, koji ce mi ku*ac warzone 2, taman beba zaspala i ja moram skidat update od 3 sata, umjesto da malo odgejmam napokon
DarkPunisher Soul A pustali su 1h prije do sad, pa mislim da budu i sad 😛 Jedva cekam skocit iz aviona i propast kroz pod u drugu dimenziju, ak cemo se uopce moc spojit na server
escoban serveri su u banani nemos nac gamea meni je WZ lockan a moji svi mogu igrat ? EDIT: 19:15 jos lockan ma mrs u 3pm zaraduju milijarde a nisu sposobni servere napravit
escoban renda nekuzim mojih 6 kolega igra ja nemogu evo 45 min nakon izlaska jos neradi edit: odustajem nek se je… nesposobni
ibor4you Sad to već lići pomalo na igru kakva je trebala odmah izić lol I btw šta se desilo nakon updejta, ping mi je 35-45, gotovo savršeno. Kak je tek Punisheru, kad mu je i onda bilo dobro 🤔
escoban Ma zasad uzas serveri nikakvi teleport, lag, zvukovi nepostoje sad mi se popelo 5x zaredom preko zipa na zgradu ni zip ni koraci se necuju ko da svi imaju deadsilance…
escoban Ovaj WZ je u toliko losem stanju da je BF2042 kad je izasao bio bolji, katastrofa teska ode ima jos pola godine posla Stvarno mi se gadi ovo releaseanje alphi kao gotov proizvod -.-
Miro escoban To ti je tako kad ides drkati po necemu sto je valjalo, sve promjene su ajme i kuku. Od cod igre isli su na mix bf i pubg i sto ti ja znan.
escoban Nije problem gameplay ok malo mi je dug TTK prazna je mapa i sl. ali lagovi serveri ubijaju voice chat neradi nemos vidit friend listu itd itd
Tzereen Ja se baš guštam. Neke mečeve je koma. Ne stignem ni zapucati, krepam. Neki trče s nožem i pokolju nas 40+. Ili s rozim SMG-em i ono, ko tenk su. Ne kuzim. Ali sve u svemu je izuzetno zarazno i zabavno.