buz Interesantno, bit će masu kombinacija. Da je to glavni mod ne bi mi se svidjelo, no ovako kao ekstra je super, najviše radi mapa.
StarFox_N buz Biti će tu puno debilane kao npr. mix WW2 vs moderno ali siguran sam da će biti odličnih servera. Uglavnom zanimljivo.
buz StarFox_N Sigurno, ali isto tako će vjerojatno DICE na nekoj vremenskoj bazi stavljati svoje kombinacije i sigurno će se isprofilirati neki fan favoritesi kad se igrači ufuraju.
escoban DarkPunisher ove je zapravo prepre alpha , bar se grafike nemorate bojat BF5 je izgleda top a ovo ce bit jos bolje
Miro escoban Ako nas je Cyberpunk icemu naucio to je da ne virujes i ne nadas se nicemu dok ne vidis finalni proizvod.
weky Kakva alpha vas spopada? Kakva preprealpha??? To ni ne postoji. Igra izlazi kroz 2-3 mjeseca. Ovo je kasna beta, odnosno vjerojatnije prerelease gold. Na to ide samo malo poliranja i gotov proizvod.
escoban weky ovo je tech test , beta ce vec bit totalno druga igra . Pa jbt nemogu izbacit novi battlefield koji izgleda losije od BF3 na ps3u nema logike . Ne samo grafika nego i animacije , pa vidi se izaviona da ovo nema veze sa finalproizvodom .
escoban Miro da al Cyberpunk nije imao 20 predigri , BF je iz godinu u godinu napredovao u grafici i animacijama . Nema razloga da to odjednom stane . razmisljam samo logicno naravno 😅 @DarkPunisher na kraju krajeva beta ce bit open za misec dana pa cemo vidit
DarkPunisher ma znam da je raniji build, pa nema ni sjena ni niceg, uzasno izgleda, ali meni lose i animacije djeluju...ovo uklizavanje ajme
Nexus Govorite kao da znate postave koje lik ima. Možda ima igru na low zbog visokog fpsa pa sve izgleda tako...
Deadwalker Vrlo vjerojatno je ta beta izuzetno loše optimizirana + ako ovi na snimkama igraju na last-gen grafickama (što je lako moguće), sigurno su značajno smanjivali grafiku da dobe 100+ framerate (kako se uglavnom igra na PC-u u kontekstu takvih naslova). Imajte u vidu također da je ovo cross-gen naslov gdje ne treba očekivati veliki vizualni iskorak u odnosu na peticu.