Flipper Inace, kazu ovi sto igraju od danas igru da je Orbital mapa daleko najgora. Ostale mape su puno zanimljivije. I build koji oni igraju nema ili ima vrlo malo bugova.
escoban Flipper Ipak je ovo Bf bugova ce biti bitno da nisu gamebraking , nadam se da su audio popravili to mi je bio cak najveci problem u beti , imao sam filing kao da sam mutao pola postavki
master_x Nadam se samo da nema Metro mape.A veselim se Caspian Border mapi.Skinut ću taj trial na XSX pa isprobat.
escoban master_x metro sa 128 igraca 🤣🤣 mrzio sam tu mapu uvik evo gradite svoj server https://review.portal.battlefield.com/?redirect=%252Fexperience%252Fgeneral%252Fcore Prosa sam malo postavke ovo je stvarno topcina , samo steta sta nemos stavit opciju da npr. sa Bf3 klasama mozes koristit puske od BF2042
Flipper U 12 sati se diže embargo, pa ćemo dobiti prve recenzije. Iako mislim da će većina imati review in progress. Sumnjam da je itko isprobao igru koliko je trebao za puni dojam.
Flipper Main BF i Portal mi se čini jako dobro, a Hazard Zone mi se čini baš tako kako njegov imenik igra u Real Madridu.